Ana SayfaModaAnka Kuşunun Rüyası: Quatervois

Anka Kuşunun Rüyası: Quatervois

2021 yılında ilk koleksiyonunu çıkartan Quatervois, çıkışıyla hızlı bir sükse yakaladı ve oldukça popülerleşti. İlhamını cesur kadınlardan ve mimariden alan iki kız kardeş, Deniz & Ceren Bulut ‘’DREAM’’ koleksiyonunu çıkardı. Şık, cesur ve zamansız tasarımlarını hayata geçiren ‘’Quatervois’’ markası; gardıroplarınızı yeniden inşaa etmeyi hedefliyor.
 

‘’DREAM’’ koleksiyonu ile gündüz başlayan şıklığı akşam da devam ettiren Quatervois, kadınlara 7/24 kılavuz olarak ve şehrin dinamik temposuna vurgu yapıyor. Koleksiyonu Anka Kuşunun rüyası üzerine inşaa eden Quatervois, 45 parçadan oluşan ‘’DREAM’’ koleksiyonu ile siyah ve deri ağırlıklı olmak üzere, mavi, yeşil bordo ve fuşya tonları ile sonbahar-kışa nefes oluyor.

 

İlk showroomunu İspanya’da açan Quatervois, ikinci shoowroomunu İtalya’ya açtı. Türkiye’de Brandroom ve Galeries Lafayette mağazalarında ürünleri bulunan Quatervois markası kendi web sitesi ile de dünyanın her yerine ürün gönderimi sağlıyor.

Tasarımlarını dünyaya açmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşayan Deniz & Ceren Bulut; ‘’Yeni koleksiyonumuzu büyük bir heyecan ve mutluluk ile hazırladık. Hedefimiz; tüm kadınların gardıroplarında rüya niteliğinde bir dönüm noktası olabilmek! Kadınları hiçbir kalıba sokmadan, farklı kumaş, beden ve renk alternatifleri sunmak istiyoruz. Tasarımlarımızda, işlevsellik ve sürdürülebilirlik her zaman ön planımızda oldu, dileğimiz tüm parçalarımızın gardıroplarda ebedi kalması!’’ dedi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI