Ana SayfaMagazinAngelina Kleopatra olacak

Angelina Kleopatra olacak

Tarihin en ünlü kadınlarından biri olan antik Mısır’ın son Hellenistik kraliçesi Kleopatra‘nın hayatının anlatılacağı dev bir proje için anlaşma yapan Jolie, 1963 yapımı en unutulmaz Kleopatra biyografisinde Nil’in kraliçesini canlandıran Elizabeth Taylor‘ın izinden gidiyor.

En uygun aday Brad Pitt!

1963 tarihli filmde, Taylor gerçek hayattaki sevgilisi Richard Burton (Marc Anthony rolünde) ile birlikte oynamıştı. Yeni filmin yapımcıları ise Marc Anthony rolünü kime vereceklerini henüz netleştirmedi, ancak Brad Pitt üzerinde durulduğu söyleniyor. Filmi  Stacy Schiff‘in "Cleopatra: A Life" (Kleopatra: Bir Hayat) adlı biyografi kitabından uyarlayacak olan yapımcı Scott Rudin, Kleopatra rolü için Angelina Jolie’yi uygun gördü.

Filmin uyarlanacağı biyografinin yazarı Pulitzer ödüllü Stacy Schiff de bu rolün Jolie için biçilmiş kaftan olduğunu söylüyor ve "Bence Jolie bu rol için mükemmel ve gelecekte bir Oscar görebiliyorum. Fiziksel olarak mükemmel bir görünüme sahip" dedi. Schiff, Brad Pitt’in de Marc Anthony rolü için en uygun aday olduğunu düşünüyor. Schiff’in kitabı bu yıl sonuna dek yayınlanmayacak, fakat filmin senaryosu yolda.

Elizabeth Taylor’ın rol aldığı 1963 yapımı film, en pahalı filmlerden biriydi ve 44 milyon dolardan fazla paraya mal olmuştu. Bugün, bu para 300 milyon dolardan fazlaya denk geliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI