Ana SayfaRöportajAndres Velencoso ile Özel Röportaj

Andres Velencoso ile Özel Röportaj

Barcelonalı futbolcu Gerard Pique`den sonra Mango`nun yeni kampanya yüzü olan İspanyol model Andres Velencoso hakkında merak ettiğiniz her şey bu röportajda… 

HE by Mango ile çalışmak nasıl bir tecrubeydi ? Fotoğraf çekimlerinin arkasındaki takım ile çalışmak nasıldı ?
Çok iyi bir tecrübeydi. Ben daha önce usta fotoğrafçı Mariano Vivanco ile yıllar önce çalışmıştım ve harika vakit geçirmiştik. Şimdiki çalışma da harika oldu, sadece sabah erkek saatlerde dondurucu bir soğuk vardı. Zorlandık ve ikinci kısmı stüdyo çekimleri ile tamamladık. Sonuç yine harikaydı.

He By Mango markası ile çalışmak sizin için ne anlam ifade ediyor?
Çok şey ifade ediyor. Mango dünya çapında güçlü bir marka. Her zaman en iyi fotoğrafçılar, en iyi modeller ve ünlü isimlerle çalışıyor.  Böyle büyük bir marka ile çalışmak benim için de onur verici.

Özellikle koleksiyon içinden beğendiğiniz parçalar var mı ?
Aslında hepsini beğeniyorum. Hepsi birbirinden güzel parçalar… Ceketler, ayakkabılar, gömlekler ve chinolar…

Sizce hangi erkek tipi He by Mango’yu temsil ediyor ?
Modern, modayı takip eden, seyahat etmeyi seven, rahat ve konforlu giyimi seven, trendleri takip eden erkek tam bir He by Mango erkeği.

Moda ikonunuz kim?
Aslında çok özel bir ikonum yok.  Modayı dergilerde gördüğünüz trendlere göre veya kendinizi güvende hissedeceğiniz kıyafetlere göre takip edersiniz. Fakat seyahate çıkarken yanınızda büyük bir bavulla modayı takip etmek zor olabilir.

2012 yılı sizin için çok yoğun bir tempo ile geçti.  2013 planlarınız neler ?
Evet, 2013 yepyeni projelerle dolu. Şubat ayında Mango ile bir projemiz daha olacak. Yeni sinema filmim için çalışmaya ve seyehat etmeye de devam edeceğim.

Londra`da hayat nasıl? İspanya`dan özlediğiniz şeyler var mı?
Güneş tabii ki. Neredeyse bütün Aralık ayını orada geçirdim ve itiraf etmeliyim ki gerçekten zor bir süreçti. Geçen hafta Girona`daydım ve sabah hava soğuktu ama öğlen güneşin birden her yeri ısıtmasıyla 18 dereceye döndü. Bu Londra`dayken özleyebileceğiniz bir duygu.

Model olarak uzun bir kariyeriniz var. Bu alanda diğer modellere nazaran uzun soluklu var olabilmek için sırrınız nedir?
Bir sır var mı bilemiyorum… Aslında olduğunu düşünmüyorum. İşini doğru yapmak, tutarlı olmak, kendinizi uzman bir ekiple geliştirmek. Aldığınız kararlarda insanların sizi desteklemesi de sizin için etkileyici olabiliyor. ee tabi biraz da kendinize bakmak önemlidir, öyle değil mi?

Ne zamandan beri moda kadından ibaret değil sizce?
Bilemiyorum. Bence moda dünyası hala kadınların egemenliği altında ve onlar tarafından kontrol ediliyor ve bunda bir yanlış birşey yok. Gayet normal.

Boş zamanlarınızda yapmaktan hoşlandığınız aktiviteler nelerdir?
Dün Madrid`de tiyatroya gittim. İş için de sık sık seyahat ediyorum haliyle. Arkadaşlarımla zaman geçiriyorum. Dışarı yemeğe çıkıyorum. Son zamanlarda golf oynamaya gittim. Çok seviyorum.

Tatil için tercih deceğiniz en güzel yer neresi? 
Sidney – Avustralya`dan yeni geldim. İnanılmaz güzel bir ülke bence.

Rahatlamaya ihtiyaç duyduğunuzda nerelere gidersiniz?
Vaktim oldukça gittiğim tek yer Tossa`dır.

Deniz mi dağ mı ?
Ben daha çok deniz insanıyım.

Bisiklet mi motorsiklet mi ?
Motorsiklet

En son okuduğunuz kitap hangisi?
Timsahların sarı gözleri, sanırım bu şekilde anılıyor kitap. Fransa best-sellerdı. Fransız bir yazar tarafından yazılmış. Onu okuyordum ve dün bitirdim.

Favori filminiz nedir ?
En son izlediğim filmler arasından söylemem gerekirse kesinlikle Fin! Onu gerçekten çok sevdim.

En sevdiğiniz yemek hangisi ?
Japon mutfağına bayılıyorum.

İlham kaynağınız neler ?
Birçok şey… Sabahları  çok erken kalkmak bana çok ilham verir. Uçakta seyrettiğim bir film… Güneş, birlikte yenen bir yemek, ceket, bazı ayakkabılar… Herhangi bir şey aniden bana ilham olabilir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI