Ana SayfaMagazinAnd Just Like That Yıldızları Chris Noth İddiaları Hakkında Sessizliğini Bozdu

And Just Like That Yıldızları Chris Noth İddiaları Hakkında Sessizliğini Bozdu

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis, Chris Noth iddiaları hakkında ortak bir bildiri yayınladılar ve ortaya çıkan suçlamalar için ‘çok üzgün’ olduklarını belirttiler. “Chris Noth aleyhindeki iddiaları duyduğumuz için derinden üzüldük. Öne çıkan ve yaşadığı acı deneyimleri paylaşan kadınları destekliyoruz. Yapılması çok zor bir şey olduğunu biliyor ve bunun için onları takdir ediyoruz.” 

Noth, “Yıllar, hatta on yıllar önce tanıştığım kişilerin bana yönelttiği suçlamalar kesinlikle yanlış” dedi. “Bu hikâyeler 30 yıl veya 30 gün öncesine ait olabilir – hayır her zaman hayır anlamına gelir – bu benim aşmadığım bir çizgi. Karşılaşmalar rızaya dayalıydı. Bu hikâyelerin ortaya çıkış zamanlamasını sorgulamamak zor. Neden şimdi ortaya çıktıklarını kesin olarak bilmiyorum, ama şunu biliyorum: Bu kadınlara saldırmadım.” demişti.

Ortaya atılan iddialardan sonra Chris’in çalıştığı menajerlik şirketi kendisiyle çalışmayı bırakmış, oynadığı reklam filmi yayından kaldırılmıştı. Yapılan iddialar hakkında siz ne düşünüyorsunuz? 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI