Ana SayfaDekorasyonAnatoli İddialı İş Birliklerine Devam Ediyor

Anatoli İddialı İş Birliklerine Devam Ediyor

Dünyanın en yaratıcı tasarımcıları arasında gösterilen Michael Aram, tasarladığı ev aksesuarları, heykellerle ve diğer birçok dekoratif obje ile uluslararası düzeyde tanınırlığa ulaştı ve birçok ödülün sahibi olmayı başardı.
 
Sunduğu her ürünü özenle seçen Anatoli, MacKenzie – Childs, Locherber Milano gibi dünyaca ünlü tasarım markaları ile özenli işbirliktelikleri ile adını duyurmaya devam ediyor.
 

Anatoli kültürel dokuya sahip dekoratif ev eşyası veya özel hediyeler arayanlar için eşsiz seçenekler sunuyor. Endüstriyel tasarımcıların ve yetkin zanaatkârların buluşmasıyla el yapımı lüks ürünleri estetiğe önem verenlerin beğenisine 9 yıldır mağazalarında sunuyor. Geçmişteki geleneklerin güzelliğini gelecek kuşaklara taşıyan Anatoli markasının kurucusu ve kreatif direktörü Beyhan Bağış, karşılıklı alınıp verilen hediyeler ve bereketli ikramlardan ilham alıyor. Anatoli, geçmişe ait üretim tekniklerini, gelenekleri, estetik anlayışını, zevk ve aromaları günümüze uyarlayarak, el yapımı ürünlerden oluşan koleksiyonlarını Türkiye’de ve dünyada tüketicilerin beğenisine sunuyor.
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI