Ana SayfaModaAnadolu Geleneğinden İlham alan Atelier Melange’dan Yeni Koleksiyon: Şükran

Anadolu Geleneğinden İlham alan Atelier Melange’dan Yeni Koleksiyon: Şükran

İstanbul’dan dünyaya seslenen ve futuristik dokunuşları işlevsel bir moda anlayışıyla birleştiren marka pastel ve parlak renkleri, farklı ham maddeleri ve aksesuarları özgürce kullanıyor. Atelier Mélange, incelikli el işçiliğinin biricikliğini sunan çantalarını, tıpkı mimaride olduğu gibi yeniden yapılandırıyor, formlarıyla oynuyor ve başka bir gerçeklikle tekrar ele alıyor. Kendini “bazen kusurları güzelleştiren, bazen de o kusurların mükemmelliğini ortaya çıkaran” bir marka olarak tanımlayan Atelier Mélange; yaptığı, bozduğu, reddettiği, kabullendiği ve en nihayetinde yeniden kurduğu sınırsız oyun alanında, el işçiliği ile üretilmiş benzersiz tasarımlarıyla dikkat çekiyor.
 
Şükran Koleksiyonu
 
Yeni koleksiyonunda Anadolu geleneğinden aldığı ilhamla yorgan motiflerini kullananan Atelier Mélange, yenilikçi bir yoruma imza atıyor.  Yorgan motiflerini bozmadan, birebir küçülterek hazırlanan çantalar Burgaz Adası’ndan Mersin’e giden bir gelin olan Şükran Nine’nin hikayesinden ilham alıyor.
 
Markanın yaratıcıları Ayça Pelvanlar Bay ve Seda Hancıoğlu Şükran koleksiyonu ile ilgili olarak: “Şükran” koleksiyonunda 4 ana yorgan rengi kullanmayı tercih ettik. Klasik yorgan kumaşı ve içine el ile doldurulan elyaflar her bir çantada farklılık gösteriyor. Koleksiyondaki tüm çantalar birbirinden farklı. Renk ve motif olarak aynı olsalar da yorgan ustasının her gününde, her iğneyi geçirdiğindeki hikayesi farklı.  Ulaşabildiğimiz insanların ailelerinde nesilden nesile yadigar olarak kalabilecek bir ürün sağlayabilirsek ne mutlu bize… Unutulmaya yüz tutmuş bu geleneği daha modern bir eşyayla devam ettirebileceğiz” dediler.
 
Sipariş üzerine üretilen çanta koleksiyonuna www.ateliermelangebag.com  üzerinden ulaşabilirsiniz…
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI