Ana SayfaAstroloji“Ana Karakter Enerjisi”ne Sahip 3 Burç

“Ana Karakter Enerjisi”ne Sahip 3 Burç

Çoğu zaman, tabii ki herkesin hayatındaki başrol kendisidir. Yine de reddedemeyeceğimiz bir gerçek var: Bazı insanlar enerjileriyle, yaşadıklarıyla ve konuşmalarıyla bile bize sanki yardımcı oyuncuymuşuz gibi hissettirebilirler ve bunu isteyerek yapmazlar bile. Biz de bu durumu İngilizce’deki karşılığıyla “Main Character Energy”, yani “Ana Karakter Enerjisi” olarak tanımlıyoruz!
 
Zodyaktaki tüm burçlar arasında, Ana Karakter Enerjisini çoğunlukla ateş burçlarında bulacaksınız. Buna şaşırmak da bizim için çok zor açıkçası!
 
Koç (21 Mart – 19 Nisan)
Koç, zodyaktaki ilk burçtur ve “önce ben” tavırlarıyla ünlüdür. Bu tutum, diğer bakış açılarını görmelerini zorlaştırır. Doğal olarak, etraflarındakilerle başlarını biraz belaya sokar. Sıkılma eğilimleri nedeniyle kendilerini genellikle değişen koşulların ortasında bulurlar. Bir gün birine çok aşık, bir günse çapkın ve umutsuz bir bekar gibi görünebilirler. Bu durum, onların ve etraflarındaki başkalarının hayatlarında pek çok drama yaratabilir. Yine de bir şekilde, kırıcı olduklarında bile bu hikayenin kahramanı olmayı başarırlar. Öte yandan, vahşi yanlarını göstermekle ilgili hiçbir sorunları yok, bu yüzden de bu ana karakter enerjileri onların etrafında olmayı bizim için çok eğlenceli kılıyor.
 

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)
Ana karakter enerjisini en çok yayan bir burcu seçmek zorunda kalsaydınız, zodyakın asil aslanı ödülü kazanırdı. Aslanlar, gittikleri her yerde “nihai Ana Karakter”dir. Doğaları gereği inanılmaz derecede dramatiklerdir. Güneş tarafından yönetildikleri için bazen dünyanın kendi etraflarında döndüğüne inanırlar. Aslanlar çok çekicilerdir, kalabalıkla çalışmayı severler ve kolayca dikkat çekme eğilimindedirler.  Kesinlikle spot ışıklarını üzerlerinde tutma konusunda biraz kötü biraz iyi bir itibarları var. Yine de siz onları gölgede bırakmadığınız sürece bu ışığı da sizinle paylaşmaktan çekinmezler.
 
Yay (22 Kasım – 21 Aralık)
Yay, zodyakın gezginidir. Onlar hayatı büyük bir maceraymış gibi yaşar ve hayatlarındaki diğer insanlar sadece yolculuk için yanındadır gibi hissederler. Çok risk alırlar, heyecan verici hayatları vardır. Çoğu zaman, dünyanın dört bir yanından çok uzak bir yere uçarlar ve en iyi hikayelerle evlerine dönerler. Yaylar çok bağımsızdır ve macera ihtiyaçlarını her şeyin önüne koyabilir. Bu nedenle, insanları geride bırakma eğilimleri vardır, onların dünyasında kalmak istiyorsanız ayak uydurmanız gerekir.
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI