Ana SayfaErkek ModasıAn Original Penguin

An Original Penguin

Bilstore’daki 50’den fazla markadan sonra, Bilsar yepyeni markası Amerikalı An Original Penguin ile karşınızda!

Gençlerin yeni ikonik markası olacak An Original Penguin özgün tasarımları ile rahatlığı ön planda tutarken her daim kendini güncelleyen zamansız klasik çizgileri ile fark yaratıyor.
Sonbahar-Kış Koleksiyonu ile 50’lerin modellerinden ilham alan marka aynı zamanda bu sene 55. kuruluş senesini kutluyor! (1955-2010)
55 yıldır Clint Eastwood’dan Sinatra’ya birçok ünlüyü giydiren Original Penguin yepyeni koleksiyonunda Amerikan tarzı ilk  golf polosuna da yer vererek ikonik çizgisini koruyor. Amerikalı tarzını vintage görüntü ile birleştiren Original Penguin erkek koleksiyonu, stil sahibi erkekler için yepyeni bir alternatif olacak.
Sezonun trendi olan tahta düğmeli kabanlar, ilginç ve karışık desenli astarlar, vintage esintili klasik görünüşler yeni ve eğlenceli hale gelecek.
Çift düğmeli kruvazeler ilginç yaka detayları ile hayat kazandı, kumaş karışımları ve ekstra detaylar; zımparalı dirsek yamaları ve kontrast ekose astarlar ile zenginleştirilmiş.
Trikolarda Vintage ilhamlı, yumuşacık örgüler dumanlı renkleri ile vazgeçilmez kış parçaları haline gelmiş.
Alt giyimde vurgu ince fit üzerinde. Klasik modellerinde daha fazla kumaş drapelerinin oldugu, fakat günluk modellerinde kanvas gibi endistreyel eklemelerin oldugu parçalar göze çarpıyor.
Kazaklara gelenci…İlginç ipliklerin kullanıldığı, düz mat renklerin sıradışı materyellerle oynaması, yünlerin vintage görünüm kazandırıldığı hava kazakları koleksiyonun ana unsurlarında yapıyor.
Bu arada baskılı pololar daha özgün jakarlı modeller ile güncelleştirilmiş.
Pastel renklerin baharat tonları ile birleştiği sıradışı koleksiyonda parlak renkler derin nötr lerle tamamlanıyor. Grinin bütün tonları koleksiyonda önemli yer kaplarken eğlenceli dizaynlar görünüşe renk getiriyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI