Ana SayfaMücevherAltınbaş İle Yıldızların Üzerinde

Altınbaş İle Yıldızların Üzerinde

Mücevherat sektörünün lider markası Altınbaş, göz alıcı ve zamansız şıklığa sahip koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi. Altınbaş Üniversitesi Takı Tasarımı Bölümü öğrencileri tarafından tasarımları yapılan Yıldız Koleksiyonu, ilham kaynağı sebebi ile eşi görülmemiş bir koleksiyon olarak karşımıza çıkıyor. 
 
Altınbaş Üniversitesi öğrencilerinden mücevher sektörüne eşsiz bir koleksiyon!
Altınbaş Üniversitesi Takı Tasarımı Bölümü öğrencileri, işin duayenlerinden aldıkları eğitimi Yıldız Koleksiyonu ile hayata geçirdi. Altınbaş Üniversitesi tarafından eğitim ile birlikte; sektör deneyimi ve istihdam konusunda da desteklenen öğrenciler, güçlü ve benzersiz bir koleksiyona imzalarını atarak pek çok öğrenciye örnek olma yolunda ilerliyorlar.
 
Senin Yıldızın, Senin Hikayen
Yıldız Koleksiyonu, Altınbaş Mücevherat’ın; tüm başlangıçlarının sembolü olarak kabul edilen ve sembolün taşıdığı anlamları içeren Ş harfinin altında bulunan ‘Yıldız’ın hikayesinden ilham alınarak hazırlandı. “Senin Yıldızın” sloganı ile mücevher severlerle buluşan koleksiyonun her bir parçası modern, genç ve dinamik ve izler taşıyan mücevherler olarak karşımıza çıkıyor.
Koleksiyona adını veren ve ilham kaynağı olan ‘Yıldız’ın her bir ucunda Altınbaş’ın; Mükemmellik, Değer, Işıltı veSonsuzluk anlamlarını içeren dört temel değeri bulunuyor. Bu değerlerin birleşimi bir hikayeyi yaratırken, bu hikaye ise marka ve tüketici arasında güçlü bir bağ oluşturuyor.
Koleksiyona ilham olan ‘Yıldız’ın hikayesinde yer alan değerler ise şu şekilde anlatılıyor; 
Altınbaş ustalarının el emeğiyle, teknoloji ve üretimin her aşamasında ulaşmak için çalıştıkları mükemmellik olgusu yer alıyor. Bir diğer temelde, değerli madenler ve değerli taşlar anlatılırken, en önemlisi ise bu temelde insanlara verilen değerin önemi vurgulanıyor. Yıldızın diğer bir ucunda, Altınbaş tarafından yaratılan her mücevherin ışıltısı ve bu ışıltıya gerçek anlamını veren insanların sahip olduğu ışıltı yer alırken, yıldızın son ve en değerli ucunda ise sonsuzluk anlatılıyor. Sonsuzluk temelinde, insanların en büyük tutkusunun ve ilhamının yaşama dair bir iz bırakma isteği ile Altınbaş’ın en büyük tutkusu olan; mutlu anlara tanıklık ederek sonsuza kadar var olma isteği buluşuyor. 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI