Ana SayfaYaşamAltın Bonus altın biriktiren kart

Altın Bonus altın biriktiren kart

Alışveriş yapmaktan vazgeçmeyenlere müjde! Bonus Card’ın fırsatlarla dolu dünyası Atasay zarafetiyle birleşince alışverişler yatırıma dönüşüyor ve mutfak harcamalarından dekorasyona, mücevherden  teknolojiye kadar tüm alışverişlerinizde “altın” biriktiriyorsunuz.  

Altın Bonus Card, alışveriş keyfine birikim ekliyor ve Altın Bonus Card ile harcadıkça “ATAkulche” altın kazanıyorsunuz. Böylece alışverişlerinizi gönül rahatlığıyla yapıyor, harcarken altın biriktiriyor, her alışverişinizde  geleceğinize karlı bir yatırım yapıyorsunuz. Daha fazla altın kazanmak için ise isterseniz kira ödemeleriniz dahil tüm faturalarınızı Altın Bonus Card ile otomatik ödeme talimatına bağlayarak her ay daha da fazla yatırım yapma şansı yakalıyorsunuz. 

Bonus Card’ın bütün özelliklerini taşıyan Altın Bonus Card, yurtiçinde ve yurtdışında yapacağınız bütün harcamalarda geçerli. Altın Bonus Card, otomatik ödeme talimatıyla her ay belli bir tutar karşılığı altın satın alınmasına da olanak sağlıyor. Kazanılan altınlar, 0,5 grama ulaştığında, Türkiye çapındaki Atasay mağazalarından ve Altın Bonus ATAkulche altın teslim noktalarından temin edilebiliyor. Üstelik Altın Bonus Card, Bonus Card’ın tüm özelliklerine sahip!  

Altın Bonus Card’a sahip olmak için ise yapmanız gereken tek şey cep telefonunuzdan 3340’a ALTIN yazıp mesaj göndermek ve Altın Bonus Card için başvurmak. BİRİKİM yazıp 3340’a mesaj gönderdiğinizde ise otomatik altın alım talimatı verebiliyorsunuz. Aynı zamanda Garanti Bankası’na ait tüm kanallardan da başvuru yapabilirsiniz. 

Altın Bonus Card sahipleri, 31 Temmuz 2010’a kadar Bonus üye işyerlerinden yapacakları toplam 150 TL tutarındaki alışveriş karşılığında ATAkulche altın kazanacak. Kart sahipleri 0,5 gr değerindeki Atakulche’lerini dilerlerse, 5 Ağustos’tan itibaren Atasay mağazalarından ve Altın Bonus ATAkulche altın teslim noktalarından alabilecek, dilerlerse diğer alışverişlerinde kazandıkları altınlarla birleştirerek kartlarında biriktirebilecekler Üstelik 150TL değerindeki alışverişi Atasay’dan yapanlara ekstra bir 0.5 gr ATAkulche altındaha Atasay’dan hediye…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI