Ana SayfaGüzellikAllığınızı Her Seferinde Yüzünüze Kusursuz Uygulayabilmeniz İçin İpuçları

Allığınızı Her Seferinde Yüzünüze Kusursuz Uygulayabilmeniz İçin İpuçları

Allık son senelerde o kadar kötü bir şöhret edindi ki çoğu kişi artık makyaj çantasında bile allık taşımak istemiyor. Güzellik dünyası 2010’larda kontura takıntılı hale geldiğinde, allık sadece insanların güzellik rutinlerinde gereksiz hale gelmekle kalmadı, aynı zamanda o heykelsi, balmumu benzeri görünümü elde edebilmek için özellikle kaçınılan bir şey oldu.
 
2020’lerde ise allık tekrar sahalara dönüş yaptı. Sağlıklı bir cilt görünümünün yanında çok belirgin ve keskin olmasa da yüz hatlarınızı şekillendirmek için kullanabileceğiniz allıklar yeniden 2010’ların konturunun yerine geçiyor.
 
Allığı yeniden makyaj rutininize eklerken tam olarak nasıl uygulayacağınızdan emin olmayabilirsiniz. Bu yüzden sizin için üç farklı ideal allık uygulamasını yazdık.
 
Gölgeleme Uygulaması
Allık uygulamasını gölgeleme amaçlı kullanacaksanız ten renginizden koyu ve soğuk alt tonlu bir allık tercih etmelisiniz. Uygularken de tam olarak yüzünüzün hangi kısmına uyguladığınıza emin olmalısınız, eğer belirginleştirmek istediğiniz kısım yerine yanaklarınızın orta kısmına uygularsanız bu yüzünüzün çökük ve yorgun durmasına sebep olur.
 
Aydınlatma Uygulaması
Allığınızı yüzünüzü aydınlatmak ve genişletmek için kullanmak istiyorsanız ten renginizden daha açık bir ürün tercih etmelisiniz. Aydınlatma uygulaması yapacağınızda, allığı yanaklarınızın ortasına uygulamak yüzünüzü canlı ve sağlıklı göstermek ve vurgulamak istediğiniz kısımları ortaya çıkarmak için idealdir.
 
Doğal Ton Uygulaması
Önerdiğimiz son allık tonu, doğal ten renginize yakın olması gereken nötr bir tondur. Bu, kullanımı ve karıştırılması kolay olduğu için yeni başlayanlar için iyi bir seçimdir. Ayrıca yanaklarınızın her kısmında güzel duracağı için uygulaması da kolay olacaktır.
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI