Ana SayfaYaşamAli Bey Resort Side açıldı

Ali Bey Resort Side açıldı

Ali Bey Club Manavgat ve Ali Bey Club Park Manavgat tesislerindeki kalite anlayışını Side’ye taşıyan otel, İstanbul yalı mimarisi tarzındaki seçkin tasarımı, göz alıcı iç dekorasyonu ve sınır tanımayan hizmetleriyle misafirlerine bir tatil rüyası sunuyor.

Tatilinizi cennete çevirin!

Gürallar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Ali Bey Hotels & Resorts’un üçüncü oteli Ali Bey Resort Side, Toros Dağları’nın görkemli manzarası ve Antalya’nın eşsiz mavisi arasında uzanan alabildiğine yeşil doğası ile tatilinizi cennette geçirmeye olanak sağlıyor. İç mimarisini Zeynep Fadıllıoğlu’nun yaptığı otel, Cüneyt Bükülmez’in imzasını attığı İstanbul yalı mimarisi tarzındaki kusursuz tasarımı ve peyzaj mimarı Ermanno Casasco’nun eşsiz bahçe peyzajı ile kusursuz bir mekanı hizmete sunuyor.

Her detayıyla fark yaratmayı hedefleyen Ali Bey Resort Side’de farklı zevkler için  özel dekorasyonlarla tasarlanmış altı çeşit oda bulunuyor. Huzuru, doğayı ve prestiji biraraya getirerek keyifli bir tatil hizmeti sunan otelin en önemli özelliklerinden bir diğeri ise konukların ruh ve beden sağlığına yönelik bakımları ile deluxe spa hizmetlerini kapsayan “Samara Spa”. 1800 m’lik alan üzerine kurulu, üç katlı spa merkezinde 11 adet modern ve farklı tasarlanmış bakım odalası, 17 farklı tematik masaj seçeneği, kişiye özel cilt, vücut ve el ayak bakımlarının yanında konuklarının tüm yorgunluğunu alacak buz şelalesi ve hamamı ile  unutulmaz bir spa deneyimi yaşatıyor.

Tüm bunlara ek olarak tatil yaparken sporu da ihmal etmeyenleri düşünerek hizmete sunulan, dünyanın en fazla üye potansiyeline sahip fitness merkezi Fitness First, dünyanın sayılı tenis merkezleri arasında yer alan Mickey Tenis Akademisi ve DTB/VDT lisanslı tenis antrenörleri ile pek çok spor aktivitesini bir arada bulunduruyor.  Oterde ayrıca çocukların içinden çıkmak istemeyecekleri kum havuzunun da bulunduğu rengarenk Aqua Park, yetişkinler içinse çocuklar gibi eğlenecekleri pek çok kaydırak bulunuyor.

Ali Bey Resort Side, tatilin en özel lezzetlerini profesyonel bir mutfak hizmetiyle misafirlerine sunuyor. Akdeniz, İtalyan ve Çin mutfaklarının yanısıra Osmanlı-Türk mutfağı konseptiyle tasarlanmış A La Carte Restaurant’ın da bulunduğu otelde tüm misafirler prestiji  ve ayrıcalığı mutfakta tadıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI