Ana SayfaModaAlexander McQueen Story Bag Ailesinin Yeni Modelleri

Alexander McQueen Story Bag Ailesinin Yeni Modelleri

Story Shoulder Bag

Alexander McQueen ile özdeşleşen metal aksesuar detayıyla clutch olarak ya da ayarlanabilir zincir askısıyla omuzda kullanılabilen Alexander McQueen Story Shoulder Bag, gündüzden geceye geniş kullanım seçeneği sunuyor. Sonbahar / Kış 2020 sezonunda kırmızı, siyah, lapis mavisi ve lavanta rengi seçeneklerindeki yumuşak deri kapitone tasarımı dikkat çeken Alexander McQueen Story Shoulder Bag’in ve siyah üzerine zımba kalp detaylı bir modeli de bulunuyor.

 

Story Bag’in Uzun Kardeşi: Alexander McQueen Tall Story

Story Bag ailesinin uzun kardeşi Alexander McQueen Tall Story, markanın Sonbahar / Kış 2020 defilesindeki kod ve renklerden ilham alıyor. Heykelsi formuyla ilk andan itibaren tüm bakışları üzerine toplayan Alexander McQueen Tall Story, kontrast renkli astar seçeneği ve deri etiket üzerindeki mühür detayı ile zenginleşiyor. Geniş tasarımıyla laptop dahil tüm temel ihtiyaçları rahatça taşıma imkânı sunan çantanın, telefon ya da kredi kartlarına kolay ulaşım için fermuarlı fonksiyonel bir ön cebi bulunuyor.

 

Mücevherlerden ilham alan gold renkli katlanabilir modern metalik kulpları ile elde taşınabilen Alexander McQueen Tall Story, istendiğinde deri askılarıyla omuzda da kullanılabiliyor. Alexander McQueen Tall Story; kapitone dokulu siyah, timsah baskılı siyah ve markanın hazır giyim koleksiyonlarındaki el yapımı patchwork desenlerine atıfta bulunan modeli olmak üzere üç farklı alternatif sunuyor.

 

Alexander McQueen Story Shoulder Bag ve Alexander McQueen Tall Story, BEYMEN’lerde ve www.beymen.com adresinde exclusive olarak moda tutkunlarıyla buluşuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI