Ana SayfaGüzellikAgera Rx Cilt bakım serisi piyasada

Agera Rx Cilt bakım serisi piyasada

Agera® Rx kimya, biomedikal bilimi ve tıp uzmanlarından oluşan bir ekibin 10 yılı aşkın süren çalışmaları sonrasında ortaya çıkan  Agera® Rx cilt bakım serisi; Bioemülsiyon taşıma teknolojisi ile dıştan içe cildin onarımına, tamamlanmasına ve yenilenmesine yardım ediyor. 

Agera® Rx cilt bakım serisi en yaygın üç cilt sorunuyla derinlemesine mücadele için geliştirilmiş. Cilt yaşlanması, hiper pigmentasyon (cilt lekeleri) ve akne. 

Cilt yaşlanmasının etkilerini geriye çevirmeyi amaçlayan Agera® Rx Anti-aging serisi içindeki patentli büyüme peptidleri kolajen üretimini destekliyor ve cildin dolgunluğunun artmasına yardımcı oluyor. Çok küçük partikül boyutlarındaki çinko ve titanyum ile büyüme faktör peptidlerinin birleştirildiği güneş koruyucular anti-aging özelliği de bulunan gelişmiş bir güneş koruması sağlıyor. Düşük iritasyon potansiyeline sahip retinol preparatları yavaş ve kontrollü biyoemülsiyon salınımı yoluyla cildin yenilenmesine yardımcı oluyor.

Agera® Rx Biyoemülsiyon Taşıma teknolojisi etken maddelerin üst derinin derin katmanlarına dek inip penetre olmalarını sağlar. Stabil, pH nötr antioksidanlar serbest radikal hasarına karşı cildin korunmasını sağlıyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI