Ana SayfaMücevherADLER FAN’TASIA'dan Göz Kamaştıran Güzellik!

ADLER FAN’TASIA’dan Göz Kamaştıran Güzellik!

 Konu “High Jewellery” olduğunda, bilindiği gibi işin sırrı detaylarda gizlidir. Bir zamanların zarif ve nadide broşları Adler ustalığıyla yeniden yorumlanıyor. Eşi benzeri olmayan böylesi kalıcı parçalar tasarlamak için kuşkusuz önce yaratıcılık ve beraberinde teknik üstünlük gerekiyor. Mücevher sanatında dönemleri belirleyen çizgiler Adler vizyonuyla yeniden yüceltiliyor.

Bin yıllık bir aksesuar olan yelpaze daima güç, konfor ve cazibe objesi olmuştur. Zarafeti ve romantizmi sebebiyle mücevher sanatının da önemli motiflerinden biridir. Adler’in “modeli dönüştürülebilen” koleksiyonlarından biri olan Fan’tasia, ister broş, ister bilezik, ister saç iğnesi gibi de kullanılabiliyor. Beyaz altın yelpaze üzerindeki degrade safir ve pırlantaların harmonisi göz kamaştırıyor. Adler’in tasarlamış olduğu özel bir aparat sayesinde, tercihe göre Fan’tasia bileği ışıldatıyor ya da saçın kıvrımları arasında baş tacı edilebiliyor. Her durumda büyüleyici… Ancak herşeyden önemlisi, sahibi kadar özgür!

“Fan’tasia” adlı broşun safirli versiyonunda, 1.85 karatlık bir damla safir, 5.26 karat 17 adet damla pırlanta, 6.51 karat 121 degrade safir ve 118 pırlanta bulunuyor ve bu broş saç iğnesine dönüştürülebiliyor.
“Fan’tasia” adlı pırlanta bilezik, 4 karat 11 adet damla pırlanta ve 3.37 karat 257 adet pırlantayı biraraya getiriyor ve bir broşa dönüştürülebiliyor.

Eski geleneklerle harmanlanan 133 yıllık ustalık yeni yaklaşımlarla zenginleşiyor. Adler, mükemmelliyetçilik duygusuyla yaratıcılığın sınırlarını zorlamaya ve benzersiz mücevherler tasarlamaya devam ediyor. Zamanı bilinmeyecek kadar eski geleneklerin ve yeni eğilimlerin füzyonu olan Adler mücevherleri zaman ve mekan kavramlarının ötesine geçiyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI