Ana SayfaModaadidas Originals ve Fiorucci’den Yaz Koleksiyonu

adidas Originals ve Fiorucci’den Yaz Koleksiyonu

adidas Originals ve Fiorucci iş birliğinin ikinci dalgası bu iki marka arasındaki sinerji ve ortak vizyonu yeniden ortaya çıkarıyor. Koleksiyon, Fiorucci mirasının üzerinde yükselen klasik adidas simgelerine odaklanıyor. Fiorucci’nin tarihini ve pozitif çizgilerini alıyor, adidas Originals’ın zamanın ötesindeki siluetleriyle birleştiriyor. Sonuç olarak, her iki markanın da bütünlüğünü ve klasik tarzını koruyan, neşeli bir kapsül koleksiyonu ortaya çıkıyor. 
 
İki marka arasındaki ilk iş birliği, gençlik kültürünü desteklemek ve kadınları güçlendirmek adına yaratıcılığın sınırlarını tasarım estetiğini kullanarak zorlama isteğinden ortaya çıkmıştı. Koleksiyon, her iki markanın da kadınların kıyafetlerine canlılık, neşe, rahatlık ve tarz  katmaya olan bağlılığını destekliyor.
 
Bugünün milenyum kadınına ve Z jenerasyonuna hitap eden koleksiyondaki tüm parçalar, Fiorucci’nin desteklediği, adidas Originals’ın zamanın ötesindeki tasarımlarını birleştiren eğlenceli ve sonsuz yaz estetiğini yansıtıyor. Fiorucci çizim arşivleri en zengin ve yenilikçi arşivlerden olma özelliğini koruken, diğer yandan 80’lerin tişört, dergi, poster ve pek çok öğesine yayılmış orijinal görsel temalarına da selam duruyor.  
 
adidas Meets Fiorucci koleksiyonu 10 Mayıs’ta satışa sunuluyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI