Ana SayfaModaVipdükkan yenilendi

Vipdükkan yenilendi

Giyimden aksesuara, tekstilden kozmetiğe, dekorasyondan küçük ev aletlerine kadar birbirinden farklı pek çok ürün grubunu dükkanlarına taşıyan Vipdükkan.com; bugünden itibaren yepyeni görüntüsü ve yaklaşımıyla online alışveriş dünyasına farklı bir soluk getiriyor. En yüksek kullanıcı deneyimini ve hızlı alışveriş keyfini sorunsuz yansıtmak üzere yeniden tasarlanan Vipdükkan.com, yeni reklam filminde eski moda sıradan alışverişten sıkılan bir genç kızın vipdükkan.com’un ayrıcalıklı dünyasıyla tanışmasını konu alıyor.

En seçkin markaların son moda ürünlerinin sergilendiği bu sanal mağaza, reklamdaki kıza yepyeni bir dünya sunuyor. Ürünlere dokunur dokunmaz, bir anda üstünde giyinilmiş halde bulmasıyla da bu alışveriş serüveninin hızı ve kolaylığı anlatılmış. Reklam filminde kullanılan müzik de, Vipdükkan.com’un yeni kimliğine ve enerjik yaklaşımına uygun bir tempoda ilerliyor.

Vipdükkan.com bu heyecan verici yeniliklerle birlikte, alışverişe yüklediği anlam ve yaklaşımı da değiştiriyor. %90’a varan indirimlerle, dünyanın en seçkin markalarını dükkanlarında beğeniye sunan Vipdükkan.com, konuklarına şöyle sesleniyor: “Dükkan Sizin…” Daha ne bekliyorsunuz, doğru Vipdükkan.com`a!!!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI