Ana SayfaMagazinKelly Osbourne manikürü için özür diledi

Kelly Osbourne manikürü için özür diledi

64. Emmy`lerin dağıtıldığı geceye damga vuranlardan biri de 250 bin dolarlık manikürüyle Kelly Osbourne olmuştu. Altuzzara`nın sınırlı sayıda ürettiği ve içinde siyah pırlantalar olan ojeyi tırnaklarına sürerek isminden bahsettiren Kelly, bu olayın medyaya yansımasından sonra ağır eleştirilerin hedefi oldu.

Çoğu kişi dünyada bu kadar açlık çeken insan varken Kelly Osbourne`nun bir güzellik trendi için bu kadar para harcamasını anlamsız ve saçma buldu. Sosyal medya üzerinden de çok fazla eleştirilen Osbourne, sonunda açıklama yaptı.

Düşüncelerini Twitter üzerinden paylaşan Kelly, " Gördüm ki pahalı manikürlerim çoğu kişinin gözüne battı. Bakış açınızı anlıyor ve hak veriyorum. Bu pahalı uygulama için özür dilerim. Aslına bakarsanız pişman değilim! Bir geceliğine de olsa kendimi kraliçe gibi hissettim" yazdı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI