Ana SayfaYemekThe Boba Co.’nun Bubble Tea lezzetleri artık içime hazır bardak ambalajda!

The Boba Co.’nun Bubble Tea lezzetleri artık içime hazır bardak ambalajda!

The Boba Co; Asya’dan tüm dünyaya yayılan Bubble Tea tutkusunu, Türk damak tadına uygun içeriğiyle daha pratik, keyifli ve inovatif bir hale getirdi. Benzersiz aromalarıyla Türkiye’de ilk kez içime hazır teneke kutularda sunulan “Popping Bubble Tea” çeşitleri artık bardak ambalajlarıyla da sizlerle…

25 ülkeye ihraç edilen Popping Bubble Tea’ler yeni bardak ambalajı ve bardağa ekli kağıt pipetin çarpıcı ve pratik tasarımıyla eşsiz bir deneyim sunuyor.

Demlenmiş yeşil çay, taze meyve tatları ve ağızda patlayan Popping Bobalardan gelen lezzetiyle Bubble Tea, içime hazır bardaklarda, her an, her yerde kolaylıkla tüketilebiliyor.

Lezzetten ödün vermeden pratiklik arayan Bubble Tea tutkunları için mükemmel bir deneyim oluşturan bu yeni ürün serisi; çilek ve limonatalı, mango ve çarkıfelek meyveli, ahududu ve sakızlı, ananas ve çilekli, yeşil elma ve limonatalı olmak üzere 5 farklı seçenek sunuyor.

Paris SIAL’de en inovatif ürünlerden biri seçildi!

Türk markası The Boba.Co’nun bardak tasarımlı yeni Popping Bubble Tea serisi dünyanın en önemli gıda fuarlarından SIAL’de çok beğenildi ve fuar organizasyonu tarafından özel olarak konumlandırıldı.

En inovatif ürünlerden biri seçilen bardak ambalajındaki Popping Bubble Tea’ye SIAL’in tanıtım broşüründe de yer verildi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI