Ana SayfaModaSezonun öne çıkan görünümleri: “Latte” ve “Red Wine” giyim

Sezonun öne çıkan görünümleri: “Latte” ve “Red Wine” giyim

Monokrom giyimin popülaritesinin zirvede olduğu bu dönemde, sonbaharın güçlü renklerinden olan bordo ve “latte” kahvesi tonları, baştan aşağı giyimin odak noktası haline geliyor. Sosyal medyanın etkisiyle, kırmızıya yakın bordo ve kahverengi tonlarında tam monokrom kombinler büyük bir trend olarak öne çıkarken, bu trendin sokak modasında da hızla yayılmaya başladığını görüyoruz. Sonbahar aylarında sokaklarda bordo ve kahve tonlarını görmeye alışkınız; ancak bu sezon, tepeden tırnağa bordo ve kahverenginin doğal tonlarına bürünmüş şık görünümlerle daha sık karşılaşacağız.

Peki, “latte” giyim ve “red wine” giyim adıyla adeta bir akım haline gelen bu görünümlere nasıl ulaşabiliriz? Hep birlikte inceleyim.

Kapak: @kerifay

“Latte” giyim

@hoskelsa

“Latte” giyim, temel olarak bej, krem ve kahve tonlarının yumuşak geçişlerinden oluşan zarif bir görünüm sunuyor. Geçtiğimiz yılın gözde trendlerinden latte makyaj, bu renk paletinin moda dünyasına da yansıyacağının sinyallerini vermişti ve moda evleri bu trendi podyumlara taşıyarak öncülük etti. Şimdi ise sosyal medyanın etkisiyle bu görünüm, sokak modasında büyük bir trend haline geldi ve latte tonları, şık ve minimalist kombinlerin vazgeçilmezi olarak öne çıkıyor.

Kadifemsi karamelden koyu kahveye uzanan geniş renk yelpazesiyle dikkat çeken bu trend, baştan aşağı aynı tonlarda oluşturulan görünümleriyle zamansız ve sofistike bir stil yaratıyor. Latte’nin zarif ve şık tonları, sonbahar kombinlerine sıcaklık ve incelik katarken, bu renk paletiyle oluşturulan kapsül gardıroplar, uzun vadede değişmeyen bir şıklık sunuyor. Maksimalist bir etkiyi minimalist çizgilerle birleştiren bu stil, sade ama çarpıcı bir görünümle fark yaratmanızı sağlıyor.

Krem rengi pantolon, trençkot ve aynı tonlarda bir kazakla, spor ayakkabıların rahatlığıyla birleşen çabasız bir şıklık elde edebilirsiniz. Alternatif olarak, bej renkte bir kumaş elbise ve uyumlu bir blazer ceket ile sade ama etkileyici bir sonbahar görünümü yaratabilirsiniz. Kahve ve krem tonlarının en iyi tamamlayıcısı olan altın detaylı aksesuarlarla bu zarif kombinlerinizi bir üst seviyeye taşımak ise tamamen sizin elinizde.

“Red Wine” giyim

@leoniehanne

Sonbaharın vazgeçilmez tonlarından olan bordo, bu sezon da trendlerin merkezinde yer alıyor. Sonbahar ruhunu kombinlerimize taşıyan bu zengin renk, baştan aşağı tercih edilen monokrom görünümlerle stil sahibi olmanın anahtarı haline geliyor. Monokrom şıklığın popülerliği sürerken, bordonun derin ve sofistike tonlarıyla oluşturulan kombinler, özellikle TikTok gibi sosyal medya platformlarında “red wine” giyim adıyla hızla yükselerek hem sosyal medya trendlerini hem de sokak modasını büyük ölçüde etkisi altına aldı.

Hermès ve Ferragamo gibi prestijli moda evlerinin 2024 Sonbahar/Kış defilelerinde bu sofistike ve güçlü bordo tonlarına yer vermesi, sessiz lüks kavramını yeniden gündeme taşıyarak trendin yükselmesinde büyük rol oynadı. Baştan aşağı bordo kombinler, dış giyimden çantalara, alt-üst takımlardan ayakkabılara kadar geniş bir stil yelpazesinde kendini gösterdi ve moda dünyasında iddialı bir yer edindi.

Bordonun kırmızı tonlarından ilham alan bu zengin renk paleti, özellikle dış giyim parçalarında öne çıkıyor. Uzun, yere kadar uzanan bir kaban ya da deri bir ceket, “red wine” giyim trendini uygulamak için mükemmel bir başlangıç olabilir. Bunun yanı sıra, bordo bir ceket ve pantolon ya da etek kombinasyonu, geçtiğimiz sezonun favorilerinden olan ve bu sezon da etkisini sürdüren “office siren” trendine vurgu yapmanıza olanak tanır. Aksesuar seçimlerinde ise sezonun gözdesi süet, stilinize zarif bir dokunuş katabilir. Süet bir XXL çanta ve sneaker ile kombininizi tamamlayabilir veya sonbaharın vazgeçilmezi çizmelerle görünümünüze güçlü bir dokunuş ekleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI