Ana SayfaYaşamAntalya'nın en güzel manzaralı yerleri

Antalya’nın en güzel manzaralı yerleri

Türkiye’deki en güzel tatil beldelerinin başında gelen Antalya’nın huzur dolu manzaralı yerleri her geçen gün popülaritesini arttırıyor. Antalya’nın huzur dolu ve dingin bir atmosferi içerisinde kartpostalları aratmayacak güzellikte manzaralı birçok yer bulunuyor. Eğer sizler de bu kendisine hayran bırakan lokasyonları keşfetmek isterseniz Obilet aracılığı ile Pegasus uçak bileti alarak güzel bir tatile doğru yola çıkabilirsiniz.

1- Düden Şelalesi

Şehir merkezine oldukça yakın bir konumda, Kepez ilçesinin sınırları içerisinde yer alan Düden Şelalesi, Antalya’nın en güzel manzaraya sahip simge yerlerinden biri. Bu doğal güzelliğin çevresinde yer alan seyir teraslarından manzaranın keyfini doyasıya çıkarmanız mümkün. İçerisinde birçok olanağın da bulunduğu Düden Şelalesi’nde yemek ve içecek gibi ihtiyaçlarınızı da kolaylıkla karşılayabilirsiniz.

2- Kaputaş Plajı

Akdeniz’in gözde lokasyonlarından biri olan Kaputaş Plajı, Antalya’nın Kaş ile Kalkan ilçeleri arasında konumlanıyor. Altın sarısı kumları ve turkuaz renkli denizi ile eşsiz bir manzaraya sahip olan bu plaj bölgedeki en meşhur plajların başında yer alıyor. Etkileyici bir manzaraya sahip olan Kaputaş Plajı’nı ziyaret ederek denize karşı huzurlu ve ruhunuzu dinlendirecek vakitler geçirebilirsiniz. Bölgeyi ziyaret edenlerin uğramadan geçmediği bu yeri siz de yakından görmek isterseniz, Obilet ile Antalya-İstanbul arası ve daha farklı lokasyonlardaki uçak biletleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

3- Kaleiçi

Antalya’nın Muratpaşa bölgesinde yer alan Kaleiçi, özellikle tarihe merak salmış kişiler başta olmak üzere ziyaretçileri tarafından en sevilen noktalardan biri. Nostaljik bir yer olan Kaleiçi bölgesi tarihî dokuya sahip yapıları ve daracık sokakları arasından denize açılan eşsiz manzaralara sahip.


4- Adrasan Koyu

Harika bir doğa manzarasına ev sahipliği yapan Adrasan Koyu, Antalya’nın Kumluca ilçesinde bulunuyor. Oldukça sessiz ve sakin olan bu koydaki deniz manzarası ziyaretçilerine kalabalıktan uzak ve huzur dolu bir atmosfer sunuyor. Göz alıcı güzelliğe sahip olan Adrasan Koyu, tatil yapmak için de en ideal noktalardan biri. Eğer Antalya bölgesinde bir tatil planı yapıyorsanız listenize Adrasan Koyu’nu da eklemeyi unutmayın.

5- Kaş Limanı

Kaş’ın merkezinde yer alan Kaş Limanı, eşi benzeri olmayan masmavi deniz manzarası ile adeta bir tablo gibi görüntüye sahip. Limandan denizin üzerinde bulunan teknelere baktığınızda harika bir görüntü sizleri selamlar. Özellikle gün doğumlarında ve gün batımlarında ayrı bir güzel manzarası olan Kaş Limanı’nı ziyaret ederek şahane fotoğraflar yakalayabilirsiniz. Antalya’nın sembolik yerlerinden biri olan bu limanı görmeden geri dönmeyin.

6- Mavi Mağara

Antalya’da Kaş ile Kalkan’ın tam arasında yer alan Mavi Mağara görülmeye değer manzarası ile bölgedeki en güzel noktalardan biri. Yalnızca tekne ile ulaşım sağlanabilen Mavi Mağara’ya dilerseniz kendi tekneniz ile dilerseniz de limandan kalkan tekne turlarına katılarak varabilirsiniz. Işıl ışıl bir deniz manzarası seyredebileceğiniz huzur dolu bu yeri mutlaka rotanıza ekleyip deneyimlemelisiniz.

7- Konyaaltı Sahili

Konyaaltı ilçesinde yer alan ve adını bulunduğu bölgeden alan Konyaaltı Sahili, Antalya’nın en önemli ve ünlü sahilleri arasında ilk sıralarda bulunuyor. Doğal güzellikler ile dolu bir manzaraya sahip olan bu sahilde dilerseniz denizin keyfini çıkarabilir dilerseniz de çevredeki birçok sosyal olanaktan faydalanabilirsiniz. Deniz ve dağların birleşiminden oluşan ve büyüleyici bir manzaraya sahip olan bu yer her yıl birçok yerli ve yabancı turist tarafından sevilerek ziyaret ediliyor.

8- Çukurbağ Yarımadası

Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı konumda yer alan Çukurbağ Yarımadası, Akdeniz’in eşsiz güzellikteki manzarasını görüntüleyebileceğiniz en doğru noktalardan biri. Ulaşımın oldukça kolay olduğu bu yarımadaya yalnızca manzara seyretmek için bile gidilebilir. Masmavi denizin yeşillikler ile süslendiği Çukurbağ Yarımadası’nın manzarası ruhunuzu dinlendirecek bir güzelliğe sahip. Yolunuz Antalya tarafına doğru ise bu yarımadayı mutlaka görmeli ve şahane manzarasının tadını çıkarmalısınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI