Ana SayfaAstrolojiBurçlar karşı tarafta nelerden etkilenir?

Burçlar karşı tarafta nelerden etkilenir?

Astrolojide yer alan 12 burcun, hem fiziksel hem de karakteristik anlamda hoşlandığı tipler ve karşı taraftan beklentileri birbirinden farklıdır. Her burç, kendi karakterine ve yaşam tarzına bağlı olarak ilişkilerinden farklı şeyler bekler ve bu doğrultuda karşı tarafta etkilendiği özellikler de değişir. Şimdi, burçların karşı tarafta nelerden etkilendiklerine yakından bakalım.

Kapak: @selenagomez

Koç

Koç burcu enerjik, tutkulu ve cesur karakteriyle bilinir. Bu burç, kendine has özelliklerin karşı tarafta da bulunmasını arzu eder. Özgüvenli ve maceracı kişilere ilgi duyan Koç, ilişkide heyecan ve bağımsızlık arar. Karşı tarafın kendi ayakları üzerinde durabilmesi ve açık, dürüst bir iletişim kurabilmesi Koç için önemlidir. Fiziksel çekime yatkın olan bu burç, bakımlı, fit ve gösterişli insanlardan etkilenir.

Boğa

Boğa burcu, sabırlı ve sadık yapısıyla ön plana çıkar. Karşı tarafta huzur ve güven arayan Boğa, dürüst ve kararlı kişilerden hoşlanır. Sakin, anlayışlı ve şefkatli karakterler Boğa burcunu etkiler ve romantik doğaları gereği, ilgi ve nezaket beklentilerini karşılayan insanlara çekilirler.

İkizler

İkizler burcu, ilişkilerde entelektüel uyum ve güçlü iletişimi ön planda tutar. Bu nedenle, zeki, bilgili, mizah anlayışı gelişmiş ve sosyal insanlardan etkilenir. Bağımsız, maceracı, iletişim becerileri yüksek ve uyumlu biriyseniz, İkizler burcunu kolayca etkileyebilirsiniz. Değişim ve çeşitlilikten hoşlanan bu burç, karşı tarafın onu sürekli meşgul etmesini ve yeni deneyimler sunmasını da oldukça çekici bulur.

Yengeç

Duygusal ve koruyucu yapısıyla tanınan Yengeç burcu, karşı tarafta da benzer özellikler arar. Duygusal derinliği olan, samimi ve içten karakterlerden etkilenen Yengeç, anlayışlı, şefkatli ve empati yeteneği yüksek insanlara çekilir. Sert ve kaba tavırlardan hoşlanmayan bu burç, aile ve yuva değerlerine önem veren, bu konuda kendisiyle aynı görüşleri paylaşan kişilere öncelik tanır.

Aslan

Özgüveni ve gösterişi seven Aslan burcu, kendine güvenen, dikkat çekici ve güçlü kişiliklerden hoşlanır. Karşı tarafın onu takdir etmesi ve iltifatlarla değer vermesi, Aslan burcunu derinden etkiler. Ayrıca, kendi ayakları üzerinde durabilen, bağımsız ve girişken bir yapıya sahip insanlara çekilir. Liderlik vasfı, dış görünümüne özen göstermesi ve cömertliği de Aslan burcunu etkileyen önemli özellikler arasındadır.

Başak

Titiz ve detaycı yapısıyla tanınan Başak burcu, karşı tarafta etkilendiği unsurlar konusunda da seçicidir. Zeki ve entelektüel bireylerden hoşlanan Başak, özellikle düzenli, sorumluluk sahibi, çalışkan ve azimli kişilere ilgi duyar. Küçük jestlerden keyif alan bu burç, kendisine özen gösterilmesini ve hassas bir şekilde yaklaşılmasını bekler. Dürüstlüğe büyük önem veren Başak burcu için güvenilirlik ve açık sözlülük de oldukça değerlidir.

Terazi

Terazi burcu, ilişkilerinde dengeye oldukça önem verir. Kavgacı ve kaba insanlardan uzak durmayı tercih eden bu burç, karşı tarafın nazik, uyumlu ve ince ruhlu olmasını bekler. Adaletli, sosyal, iletişim becerileri güçlü ve romantik biriyseniz, Terazi burcunun ilgisini çekme olasılığınız yüksektir. Estetiğe olan düşkünlüğüyle bilinen Terazi, dış görünümüne özen gösteren, zarif ve şık bir tarza sahip kişilerden etkilenir.

Akrep

Tutkulu ve derin yapısıyla bilinen Akrep burcu, karşı tarafta gizem, samimiyet ve duygusal derinlik arar. Kendisini hemen açmayan ve keşfedilmeye zaman tanıyan insanlar, onun için ilgi çekicidir. Güçlü, kararlı ve bağımsız kişilerden etkilenen Akrep, aynı zamanda duygusal olarak derin bağlar kurabileceği insanları hayatında görmek ister. Güven ve sadakatin Akrep için önemi büyüktür; bu nedenle, karşısındaki kişinin güvenilir, sadık ve dürüst olması onu etkiler.

Yay

Özgürlüğüne düşkün ve maceracı yapısıyla bilinen Yay burcu, enerjik, özgün ve hayat dolu insanlardan etkilenir. Karşı tarafın özgür ruhlu, yeniliklere açık ve spontane olması Yay için çok önemlidir. Açık fikirli, pozitif bir yaklaşımı olan ve ona ihtiyaç duyduğu özgürlük alanını tanıyan kişiler, bu burcu kendine çeker. Aynı zamanda, bilgili, ufkunu genişletebilen ve fikir alışverişine açık insanlarla derin bir bağlantı kurmaktan hoşlanır.

Oğlak

Disiplinli ve sorumluluk sahibi bir yapıya sahip olan Oğlak burcu, karşısında da benzer özellikler arar ve kararlı, güvenilir ve olgun bireylerden etkilenir. Çalışkan, hedefleri olan, dürüst ve sabırlı insanlara çekilen Oğlak burcu, karşı taraftan ciddiyet bekler ve fikirlerine saygı duyulmasını önemser. Aynı zamanda geleneklerine sıkı sıkıya bağlıdır; bu nedenle, karşısındaki kişinin de benzer değerlere sahip olmasına ve aile kavramına önem vermesine dikkat eder.

Kova

Yenilikçi ve entelektüel bir burç olan Kova, farklı, sıra dışı ve bağımsız kişiliklere ilgi duyar. Karşı tarafın kendi hayatını yaşaması ve ona gerekli özgürlük alanını tanıması Kova için oldukça önemlidir. Açık fikirli, hoşgörülü, eğlenceli ve fazla ciddi olmayan insanlardan etkilenen burç, aynı zamanda, derin sohbetler yapabileceği, çeşitli konular hakkında tartışabileceği ve insan hakları ile toplumsal konularda duyarlı biriyle birlikte olmayı ister.

Balık

Duygusal ve romantik yapısıyla bilinen Balık burcu, duyarlı, anlayışlı ve hayal gücü yüksek bireylerden etkilenir. Karşı tarafın empati yeteneğinin yüksek olması, sevgi dolu ve naif bir tutum sergilemesi, sanata ve estetiğe ilgi duyması oldukça önemlidir. Sezgisel bir burç olan Balık, derin sohbetler yapabileceği insanlarla vakit geçirmeyi sever. Zor zamanlarında yanında olacak ve her koşulda destekleyebilecek partnerlere çekilen Balık burcu, ilişkide sadık, ciddi ve güvenilir bir eş arar.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI