Ana SayfaModaTimberland'den yeni koleksiyon: Şehirde ve doğada üstün performans

Timberland’den yeni koleksiyon: Şehirde ve doğada üstün performans

Timberland, doğa tutkunları ve şehir yaşamını sevenler için mükemmel bir denge sunan, yeni ayakkabı ve giyim koleksiyonu ile karşımıza çıkıyor.  Yeni koleksiyon, şehirden doğa yürüyüşlerine kadar tüm aktiviteler için uygun parçalarla dolu. Ayakkabı koleksiyonunda her türlü hava koşuluna uyum sağlayan Motion ayakkabılar dikkat çekiyor. Giyim koleksiyonunda ise Caps Ridge Waterproof Motion Ceket, Geri Dönüştürülmüş Hafif Mont, Polartec® Mix Tam Fermuarlı Polar ve Polartec® Uzun Kollu T-shirt yer alıyor. Yeni Timberland koleksiyonunda aktif kadınlar için Stash Trail Tayt ve erkekler için Baxter Peak Motion Stretch Pantolon, tüm aktivitelerde özgürlüğü ve konforu bir arada sunan seçenekler arasında Timberland, yeni Motion Range koleksiyonunda yenilikçi ayakkabılar ile outdoor yaşam tarzını sahiplenen mirasını bir adım ileri taşımaya devam ediyor. Yeni ayakkabı ve giyim stilleri, outdoordaki performansı yenilikçi ve çok yönlü tasarımlarla birleştirerek dışarıda geçirilen zamana daha fazla konfor ve su geçirmez koruma katıyor.

Timberland Motion Range serisi yeni koleksiyonunda, ultra çok yönlü ve hafif Motion Access ayakkabıları tanıtıyor. Her adıma enerji katmak için hareketlere duyarlı çift yoğunluklu TimberCush™ konfor sistemi ile donatılan koleksiyon, denge ve üstün zemin tutuşu için TimberGrip™ dış tabanlara ve nefes alabilirlik sağlayan REBOTL™ astara sahip. Kadın ve erkek ayakkabıları az ve orta su geçirmezlik seviyeleriyle karşımıza çıkıyor. Motion Access serisi sonbahar aylarında yeni maceralara daha fazla işlevsellik, konfor ve stil katmak için mükemmel bir seçenek olduğunu kanıtlıyor. 

Geniş koleksiyonda yer alan diğer modeller arasında, erkekler ve kadınlar için yeni renk seçenekleriyle sunulan yürüyüş ayakkabıları (Motion Access Low Lace Up Kadın 5.699TL/ 5.999TL ve Erkek Ayakkabıları 5.699TL) ve hiker bot modelleri (GreenStride Motion 6 Mid Lace Up Erkek Sneakerlar 6.699TL) yer alıyor. Bu modeller sadece outdoor performansı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda giyenleri kendilerine özgü kişisel tarzlarını dışarıya, outdoor ortamlara da taşımaya davet ediyor. Timberland’in Motion serisinde yer alan ayakkabılar, her adımda güven ve sıra dışı bir tarz sunarak, doğa yürüyüşlerinden şehir gezilerine kadar her türlü aktiviteye uygun olarak tasarlandı. 

Outdoorda üst düzey koruma için tasarlanan dış katman 

Timberland’in outdoor maceralarında üst düzey koruma sağlayan yeni ürünü Caps Ridge Waterproof Motion Unisex Ceket (13.999TL), maksimum hareket özgürlüğü sağlayan ve üstün dayanıklılık sunan Mobi Flex Tech yapısı ile öne çıkıyor. Üç katmanlı dış yüzey kumaşı, nefes alabilir ReBOTL™ kumaştan, tamamen dikişsiz olarak üretildiği için maksimum su geçirmezlik sağlıyor. Bu özellikleri sayesinde, kullanıcıların en zorlu hava koşullarında bile rahat ve korunaklı hissetmelerini sağlıyor. 

Hafif ve izolasyonlu orta katman dış giyim alternatifleri  

Timberland soğuk hava koşulları için için tasarlanan Bear Head Geri Dönüştürülmüş Unisex Hafif Down Montu (10.999TL) sunuyor. Kolayca katlanarak paketlenebilir geri dönüştürülmüş kaz tüyü izolasyonu ve Dayanıklı Su İtici (DWR) kaplamaya sahip bu ürün geçiş mevsimlerinde aranılan korumayı sunuyor. Bu özellikler, montun hem çevre dostu olmasını hem de etkili bir ısı yalıtımı sunmasını sağlıyor.  

Polartec® Mix Media Tam Fermuarlı Unisex Polar (5.699TL ve 5.999TL), maksimum sıcaklık sağlamak için Polartec® polar ve ReBOTL™ kumaşını bir araya getiriyor. Hafiflik ve nefes alabilirlik özellikleriyle günlük kullanımda konfor sağlayan bu ürün ister şehirde ister outdoor aktivitelerinde katmanlama için mükemmel bir seçenek haline geliyor.  

Konfordan ödün vermeyen iç katmanlar 

Kadınlar için tasarlanan Polartec® Wicking Uzun Kollu T-shirt (2.699TL), yüzde 66 geri dönüştürülmüş materyaller, yüzde 31 lyocell ve yüzde 3 elastan karışımından oluşan performans odaklı bir kumaş içeriyor. Nem emici özelliği sayesinde, teri vücuttan uzaklaştırarak kuru ve rahat kalmayı sağlıyor. Ayrıca, nefes alabilir ReBOTL™ kumaşı, t-shirtün hava akışını artırarak, uzun süreli kullanımda bile ferahlık sunuyor. 

Polartec® Wicking Uzun Kollu T-shirt her türlü açık hava aktivitesinde olduğu kadar günlük hayatta da rahatlıkla kullanıma uygun. Esnek kumaş yapısı, hareket özgürlüğü sunarken, vücuda tam oturan yapısıyla karşımıza çıkıyor. Tüm Timberland ürünleri gibi geri dönüştürülmüş malzemelerden üretildiği için, çevreye duyarlı bir seçim olarak da fark yaratıyor. 

Hareket halinde konfor sağlayan parçalar 

Timberland, kadınlar için tasarlanan, daha fazla esneklik ve hareket özgürlüğü sunan Stash Trail Taytları (4.699TL) ile konfor ve performansı bir araya getiriyor. Trail taytlar, yüzde 80 geri dönüştürülmüş materyaller ve yüzde 20 elastan karışımından oluşan, su itici ve aşınmaya dayanıklı performans kumaşı ile dikkat çekiyor. Doğa yürüyüşlerinden günlük aktivitelere kadar her türlü hareketli yaşam tarzına uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış olan taytlar, yeni keşiflerde rahatlık sunuyor. 

Kadın koleksiyonuna yeni eklenen Hike Pantolon (5.999TL) ise dayanıklı ve performans odaklı yapısıyla öne çıkıyor. Mobi Flex Teknolojisi sayesinde hızlı kuruyan ve rüzgâr geçirmez özelliklere sahip olan Hike Pantolon, outdoorda daha fazla konfor ve esneklik sağlıyor. Her türlü hava koşulunda kullanıma uygun olan bu pantolon, aktif yaşam tarzını benimseyen kadınlar için ideal bir tercih olarak karşımıza çıkıyor. 

Baxter Peak Motion Stretch Erkek Pantolonu (5.699TL), performans, çeviklik ve dayanıklılık için özel olarak tasarlandı. Hızlı kuruma yeteneği, üstün esneklik ve maksimum hareket özgürlüğü sunan konforlu olduğu kadar stil sahibi bu ürün, dağ yürüyüşlerinden şehir gezilerine kadar her türlü aktivite için mükemmel bir seçenek.

Timberland’in FW24 Kadın ve Erkek koleksiyonları Eylül ayından itibaren www.timberland.com.tr  adresinde, Timberland® mağazalarında ve dünya çapındaki seçkin perakendecilerde bizlerle buluşacak.  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI