Ana SayfaYaşamYacht Life Boat Show 2025 Hazırlıkları başladı!

Yacht Life Boat Show 2025 Hazırlıkları başladı!

Geçtiğimiz yıl Yacht Life Boat Show dünya denizcilik sektörünün en büyük yat fuarı ve etkinliği olarak, 16-24 Aralık 2023 tarihleri arasında Antalya Anfaş Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Deniz tutkunlarını bir araya getirerek unutulmaz bir deneyim sunan fuar bu yıl, 06-12 Ocak 2025 tarihleri arasında ilk defa TÜYAP İstanbul’da gerçekleşecek.

Dünya denizcilik sektörünün en prestijli etkinliklerinden biri olarak kabul edilen Yacht Life Boat Show İstanbul hazırlıkları başladı. Geçtiğimiz yıl  Antalya Anfaş Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ve denizcilik dünyasının nabzını tutan bu etkinlik yoğun bir ilgi ile karşılandı. Her şehirden fuara katılım gösteren deniz tutkunları oldukça kapsamlı bir organizasyonun parçası oldu. Yacht Life Boat Show Antalya etkinliğine birçok önemli haber kaynağı ve gazete tarafından da geniş bir şekilde yer verildi.

Sektör profesyonelleri, denizcilik tutkunları ve teknoloji meraklıları bir arada!

Ses getiren bir Antalya fuarının ardından Yacht Life Boat Show 2025 İstanbul için de çalışmalar tüm hızıyla başladı. Sektör profesyonelleri, denizcilik tutkunları ve teknoloji meraklılarını bir araya getirecek, geleceğin denizcilik trendlerini belirlemede kilit bir rol oynayacak bu fuar için daha önce yapılmamış organizasyonlar hazırlanıyor. Yacht Life Boat Show başarısını ve Türkiye’nin denizcilik sektöründeki liderliğini bir kez daha kanıtlamak için 2025’te İstanbul ve Antalya olmak üzere iki büyük fuar ile karşımıza çıkıyor. 

Gerçekleşecek olan bu fuarlarda yat üreticileri, tedarikçiler, tasarımcılar, satıcılar, balıkçılık, su sporları ve denizcilik ile ilgilenen profesyonelleri bir araya geliyor. Oldukça kapsamlı olan Yacht Life Boat Show 2025 ziyaretçilere çeşitli motor yatları ve diğer su taşıtlarını inceleme, yeni ürünleri keşfetme ve sektördeki güncel gelişmeleri takip etme fırsatı da sunuyor. Aynı zamanda Fuar süresince dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcileri ile de potansiyel iş birliği imkanı oluşuyor. 

Yacht Life Boat Show birçok sektör paydaşını bir araya getiriyor!

06-12 Ocak 2025 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek olan Yacht Life Boat Show’un katılımcı profili genel olarak motorlu tekne, yelkenli tekne, balıkçılık ve su sporları ürünleri, tekne aksesuarları ve tekne yapım malzemeleri, sürat ve gezi malzemeleri, marinalar ve donanımları, motor yat ve güç ekipmanları, su sporları donanımları, deniz giyim ve aksesuarları, deniz kurtarma ve acil durum malzemeleri, alternatif sporlar, deniz turizmi ve charter firmaları, havalandırma, ısıtma, soğutma sistemleri, güvenlik ve alarm sistemleri, elektronik cihaz ve donanımlar, ilgili dernek ve kuruluşlar, ilgili medya kuruluşları yer alıyor. 

Yacht Life Boat Show 2025’in İstanbul ve İzmir’de gerçekleşecek iki büyük fuarının hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, geçtiğimiz günlerde İzmir ve İstanbul’da, iki ayrı lokasyonda sektörün önde gelen isimleriyle özel bir yemek daveti düzenlendi. Yat ekipmanları satan firmalar, yat sahipleri ve deniz tutkunlarının katılımıyla gerçekleşen bu özel davette, fuarın detayları ve sektördeki yenilikler katılımcılarla paylaşıldı. Bu yemek organizasyonu, Yacht Life Boat Show’un sektördeki önemli konumunu pekiştirirken, gelecekteki iş birliklerinin temellerinin atıldığı değerli bir buluşma olarak dikkat çekti.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI