Ana SayfaModaHailey Bieber’ın hamilelik stilini inceliyoruz

Hailey Bieber’ın hamilelik stilini inceliyoruz

Model ve girişimci olan Hailey Bieber, moda dünyasında ve kendi güzellik markasını kurduğundan beri makyaj alanında en çok takip edilen isimlerin başında yer alıyor. Sokak modasını büyük ölçüde yönlendiren ve stil tercihleriyle büyük beğeni toplayan model, eşi Justin Bieber ile bebek beklediklerini açıklamasından bu yana, “hamilelik stiliyle” de gündeme gelip birçok kişiye ilham olmaya devam etti. Hailey Bieber’ın hamilelik sürecinde merakla takip edilen  stilini hep birlikte inceleyim.

Kapak: @haileybieber

@haileybieber

Trendleri uygulama konusunda en başarılı isimlerden biri olan Hailey Bieber, son zamanların popüler rengi “butter-yellowu” tercih ediyor ve elbisesini yine sezonun en çok adından söz ettiren aksesuarlarından olan eşarpla bir araya getirerek nostaljik bir görünümü modern bir dokunuşla sunuyor. Başarılı model, stilini onunla ikonikleşen pırlanta “B” harfli kolyesiyle tamamlıyor.

@haileybieber

Kendi güzellik markası “Rhode” ile büyük bir başarıya imza atan Hailey Bieber, girişimci kimliğiyle de öne çıkıyor. İş hayatında tercih ettiği kombinlerle pek çok kişiye ilham olan Bieber, “güçlü giyim” trendini hamile stiline adapte ediyor. Uzun, V yaka bir elbise ve aynı renk blazer ceketle ofis şıklığını yakalayan model, görünümünü gold takılar ve uyumlu gold detaylara sahip bir güneş gözlüğüyle tamamlayarak, trendlere uygun bir stil yaratıyor.

@haileybieber

Şık ve iddialı kombinleri kadar spor ve sade tarzıyla da beğeni toplayan Bieber, günlük stil seçimleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Yazın en canlı ve eğlenceli renklerinden biri olan sarıyı tercih eden model, bu enerjik tonu popülerliği giderek artan kroşe bir “bucket” şapkayla birleştirerek kombinine hareket katıyor.

@haileybieber

Çabasız şıklığın simgelerinden biri olan model, bu özelliğini hamile stiline de başarılı bir şekilde yansıtıyor. Monokrom giyim trendine göz kırpan Bieber, baştan aşağı siyah bir görünüm tercih ederek stilini öne çıkarıyor ve siyah deri ceket, kumaş pantolon ve aynı renk güneş gözlükleriyle kombini tamamlayarak hem zarif hem de iddialı bir görünüm sergiliyor.

@haileybieber

Stilindeki çeşitlilik sayesinde birçok tarza hitap edebilen Hailey, rahatlığı ve şıklığı bir araya getirerek hem günlük yaşama hem özel günlere uyarlanabilecek bir kombin yapıyor. Pembe, ışıltılı ve kelebek görüntüsünü andıran crop üstünü, bol kesim bir jean ile bir araya getirerek feminen, modern ve konforlu bir görünüm yakalıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI