Ana SayfaModaYaz bitmeden kullanmanız gereken 5 aksesuar

Yaz bitmeden kullanmanız gereken 5 aksesuar

Aksesuarlar, kombinlerimizin en büyük tamamlayıcılarından biridir. Basit bir kombini olduğundan üst seviyelere taşıyarak hareketlendirirken, maksimalist bir stili tamamlayarak son dokunuşu yapar. Her sezon listeye mutlaka yeni bir aksesuar trendi eklenirken bazen geçmiş sezonlar modaya göz kırparak kendini tekrar hatırlatır. Stil sahibi görünmek adına ilk başvurduğumuz yollardan biri haline gelen aksesuarlar; romantikten gotiğe, zamansız şıklıktan spor kombinlere kadar her tarza uyumlanarak kombinlerimizin vazgeçilmez parçaları haline dönüşüyor. Son zamanlarda her yerde görmeye başladığımız ve popülerliğini giderek artıran aksesuarlara hep birlikte göz atalım.

Kapak: @matildadjerf

Saç fularları

@hoskelsa

Saç fularları, yeni sezonun en çok ses getiren parçalarından biri oldu. Birçok ünlü ismin kombinlerine dahil ederek “Old Hollywood” tarzına ulaşmasına ve “vintage” bir görünüm elde etmesine yardımcı olan bu parçalar, yaz aylarına oldukça nostaljik bir dokunuşta bulundu ve önümüzdeki sonbahar/kış sezonunda da moda dünyasında yer edineceğine dair ipuçları verdi. 1950’li ve 60’lı yılların modasını ve günümüz estetiğini harmanlayarak aynı zamanda modern bir görünüm de sunan parçaları, sahil şıklığından şehir yaşamına kadar birçok alanda kolayca tercih ederek stil sahibi bir görünüm elde edebilirsiniz.

Deniz kabuğu ve deniz yıldızı motifleri

@laurenwolfe

Yaz ayları denildiğinde, akıllara ilk plaj modası geliyor. Deniz ve sahile minik bir gönderme yapan deniz kabuğu ve deniz yıldızı şeklindeki takılar, plaj modasında sıkça karşılaşmaya başladığımız bir aksesuar haline geliyor. Kolyelerden küpelere, bilekliklerden halhallara kadar her çeşit takıya uyarlanan motifler, yalnızca plaj modasıyla sınırlı kalmayıp sokak modasının da aranan aksesuarlarından olmayı başarıyor.

Ekstra büyük şapkalar

@oumaymaboumeshouli

Hasır ve örgü şapkalar, yaz sezonunun vazgeçilmez trendlerinden biri olmaya devam ediyor. Çanta modellerinde gördüğümüz büyüme trendi, şapkalarda da kendini göstererek ortaya ekstra büyük şapkaları çıkarıyor. Devasa boyutlardaki hasır şapkalar, stil sahibi bir görünüm yaratmanın yanı sıra, güneşin zararlı ışınlarından korunmak adına da bizler için ideal bir seçim oluyor. Şehir yaşamına da uyum sağlayan bu gösterişli aksesuarlar, ünlülerin kombinlerinin yıldız parçası olarak dikkat çekiyor ve önümüzdeki dönemde de en büyük stil tamamlayıcılarımız arasında kalacak gibi görünüyor.

“Thong” sandaletler

@matildadjerf

Parmak arası sandalet ve terlik anlamına gelen “thong” sandaletler, popülerlik yarışına ön sıralarda devam ederek ayakkabı trendleri arasındaki hakimiyetini sürdürüyor. Özellikle minik bir topuğa sahip modelleri, sokak modasını yeniden şekillendirerek gündüzden akşama her koşula uyarlanıyor.  Şık kombinlerde olduğu kadar spor kombinlerde de tercih edilen sandaletler, elbiselerden bermuda şortlara, pantolonlardan mini ve maksi boy eteklere kadar birçok kombinde karşımıza çıkıyor. Siz de tercihinize göre topuklu ya da düz taban parmak arası terliklerle stilinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

Büyük çerçeveli gözlükler

@kendalljenner

Gözlükler, artık bir ihtiyaç olarak kullanılmaktan çıkarak kombinlerimizi tamamlayan bir aksesuar halini aldı. Numaralı olanların yanı sıra çoğu insanın numarasız gözlükler kullanarak görünümlerine daha şık ve modern bir hava kattığına şahit oluyoruz. Küçük çerçevelerle başlayan bu trend, şimdilerde yerini büyük çerçevelere bırakmış durumda. Birçok “it-girl’ün” günlük yaşamına adapte ettiği büyük gözlüklerle siz de stil sahibi ve sofistike bir duruşa sahip olabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI