Ana SayfaGüzellikDyson, güzellik alanında ilk formülasyon serisi olan Dyson Chitosan ile koleksiyonunu genişletti

Dyson, güzellik alanında ilk formülasyon serisi olan Dyson Chitosan ile koleksiyonunu genişletti

Dyson, mühendisliği formülasyon alanına taşıyarak ilk saç bakım ürün serisini kullanıcılarla buluşturuyor. Dyson Chitosan™ formülasyon serisindeki her saç tipine uygun şekillendirme öncesi ve şekillendirme sonrası ürünler, daha sağlıklı saçlar ve uzun süre dayanan stiller sağlıyor. Dyson, bu yeniliğine ek olarak ilk Bluetooth bağlantılı güzellik teknolojisi ürünü Airwrap i.d.™ saç şekillendirme ve kurutma setini de kullanıcıların beğenisine sundu.

Dyson, ilk saç bakım ürünleri olan Dyson Chitosan™ formülasyon serisiyle güzellik dünyasında bir sonraki adımını atıyor. İstiridye mantarından elde edilen karma bir makromolekül olan kitosan ile güçlendirilen ve Dyson Triodetic™ teknolojisiyle tasarlanan ürün yelpazesi, saç sağlığına yapılan on yılı aşkın yatırımların bir sonucu olarak ortaya çıkıyor. 

Saç tellerini sert bağlarla birbirine kilitleyen basit polimerler kullanan diğer saç bakım ürünlerinin yarattığı sorunlarla mücadele etmek için tasarlanan Dyson Chitosan™ formülasyon serisi, gün boyu esnek tutuş, hareket ve parlaklık sağlamak için yüksek nemde bile farklı şekilde çalışıyor. Tüm saç tipleri için uygun olan Dyson’ın ilk formülasyonları, severek yaptığınız stillerin daha uzun süre dayanmasına yardımcı olmak için Dyson’ın saç bakım teknolojilerindeki başlıklarla çalışacak şekilde tasarlandı.

Kurucu ve Baş Mühendis James Dyson yeni teknoloji ile ilgili: “Diğer bazı saç bakım ürünleri saç tellerini tutkal gibi birbirine yapıştıran basit polimerler kullanırken, Dyson’ın formülasyonları farklı şekilde çalışıyor. Dyson Chitosan™ formülasyonları kullanıldığında, kompleks makromolekül, hareket ve parlaklık ile 2 kat daha fazla tutuş için saç tellerini tel tel destekleyen esnek bağlar oluşturmaya yardımcı oluyor.”dedi.

Kahraman bileşen “Kitosan”

Kitosan, güzellik dünyasında genellikle bilinmeyen bir moleküldür. Bilenler ise muhtemelen bu kabuklu deniz hayvanı türevinin besin takviyesi olarak veya bazı ambalaj ürünlerinde kullanıldığını duymuşlardır. Dyson, yaptığı araştırmalar sonucunda istiridye mantarından kitosan elde etti. 

Şekillendirme Öncesi Krem (Hazırlar-Sabit tutar-Şekil verir)

Doğal bir his veren dokusu ile uzun süre kalıcı tutuş için formülasyonu elinize eşit bir şekilde uyguladığınızda kremden şeffaf bir seruma dönüşüyor. Şekillendirmeden önce nemli, havluyla kurutulmuş saçta hazırlık için kullanılan ürün, yüzde 50’ye kadar elektriklenmeyi¹ azaltan ve saçın doğal parlaklığını koruyan bakım maddeleriyle, pürüzsüzlük katmak ve parlaklığı korumak için hassas bir şekilde karıştırılmış yüksek performanslı silikonlar ve yağlar içeriyor.

Mümkün olan en iyi sonuçlar için, her biri farklı saç şekillerine ve bakım tercihlerine göre uyarlanmış içeriklerle harmanlanmış yenilikçi dört çeşidi ile tüm saç tipleri için tasarlanmıştır.

İçerik Bilimcisi Naomi Simpson: “Saç benzersizdir. Araştırmalarımız sonucunda tek bir formülün her şeyi yapamayacağını gördük. Her bir varyanttaki polimer ve yumuşatıcı seviyelerini uyarlamak, hafif varyantlar için üzüm çekirdeği yağı gibi daha hafif yağlar ve zengin varyantlarda argan yağı gibi daha zengin yağlar kullanmak, formülasyonları özel ihtiyaçlarınıza göre kişiselleştiriyor.”dedi.

Şekillendirme Sonrası Serum (Sabit tutar – Nem sağlar – Belirginleştirir)

Tüm saç tipleri için formüle edilen ürün, yumuşak, esnek tutuş ve nemlendirme sağlayarak, 12 saate kadar belirgin stiller sunuyor.

Saça anında nemlenmiş ve parlak bir görünüm kazanmış hissi veren ürün, ısı veya hava ile kurutma sonrasında stillerin sabitlenmesini sağlıyor. Hyaluronik asit içeren formülasyon, yüzde 80’e varan bağıl nemde ağırlık oluşturmayan koruyucu bir kalkan görevi görüyor² ve yüzey hasarı belirtilerini onardığı bilinen bir amino asit karışımı içeriyor. Elektriklenmeyi yüzde 50’ye varan oranda azaltan¹ teknoloji, boyalı ve kimyasal işlem görmüş saçlar için güvenlidir.

Dyson Güzellik Kategorisi Marka Elçisi Matthew Collins ise: “Hareket ve parlaklıkla birlikte esnek tutuş vaadi, 20 yılı aşkın süredir dünyaca ünlü isimlerin stilisti olarak çalışmamdan bildiğim kadarıyla pek çok kişiye fayda sağlayacak bir yenilik. İşte tam da bu nedenle Dyson ilk saç bakım serisiyle hayal kırıklıklarına bir çözüm bulmak ve tüm saç tipleri için bir şeyler tasarlamak istedi.” dedi.

Dyson’ın ilk Bluetooth® bağlantılı güzellik teknolojisi Airwrap i.d.™ saç şekillendirme ve kurutma seti

Dyson’ın ilk Bluetooth® bağlantılı teknolojisi Airwrap i.d.™ saç şekillendirme ve kurutma setiyle, bağlanılabilirlik güzellikle buluşuyor. Dünya çapında ödüle layık görülen ürün, artık daha kolay ve optimize şekillendirme için Bluetooth® teknolojisine sahip. Kullanıcılar saç profillerini kişiselleştirebiliyor ve tek bir düğmeye basarak buklelerini otomatik olarak sarabiliyor, şekillendirebiliyor ve ayarlayabiliyor. Dyson Airwrap i.d.™ saç şekillendirme ve kurutma seti, üç yeni başlıkla çok yönlülüğünü artırarak başlık sayısını 19’a çıkarıyor. Konik Bukle Başlığı daha sıkı ve daha belirgin1bukleler sunarken, Dalga + Bukle Difüzörü dalgaları, bukleleri ve kıvrımları geliştirmek için hava akışını iki farklı şekilde dağıtıyor, Odaklı Şekillendirme Başlığı ise daha pürüzsüz ve hizalı saçlar2 için daha hassas hava akışına sahip.  

Ürün, diğer Dyson güzellik ürünlerinde olduğu gibi Akıllı Isı Kontrolü özelliğine sahipken, sıcaklığı 150°C’nin altında tutarak saçın aşırı ısı hasarından korunmasına yardımcı oluyor ve tüm saç tiplerinde parlaklığı koruyor.

Makinenin başlıklarıyla kullanılmak üzere kişiselleştirilmiş bir şekillendirme programı olarak geliştirdi. MyDyson uygulamasında saç profilinizi saç tipi, saç uzunluğu ve şekillendirme derecesini içerecek şekilde programladıktan sonra size kusursuz bir şekillendirme rutini öneriliyor. 

Güç düğmesine bir kez basıldığında, i.d. curl™ mükemmel ve kalıcı bukleler için üç adımı etkinleştiriyor. Şekillendirme işlemini kusursuz hale getirmek için sarıyor, şekillendiriyor ve sabitliyor. Isı ve hava akışı, kullanıcının şekillendirme tercihlerine göre sezgisel olarak kontrol ediliyor.

Kullanıcılar artık MyDyson uygulaması aracılığıyla filtre durumlarını kontrol edebiliyor ve filtre temizleme ve arızalar için kılavuzları görüntüleyebilirken, makine üzerinde yanıp sönen beyaz bir LED de filtreyi temizleme zamanının geldiğini gösteriyor.

Yeni başlıklarla daha fazla stil oluşturun

Üç yeni başlık, tüm saç tiplerine uygun olarak makinenin çok yönlülüğünü artırıyor.

Daha belirgin bukleler için Konik Bukle Başlığı

Başlığın şekli ve geometrisi saç dibine yakın şekillendirme için tasarlanmıştır. Tek bir başlıkla saat yönünde ve saat yönünün tersine bukleler oluşturuyor. Coanda hava akımı saçı kendine doğru çekip sarıyor.

Dalga + Bukle Difüzörü ile doğal buklelerinizi şekillendirin

Coanda etkisinden faydalanılarak, hava boşluklardan dışarıya yansıtılıyor ve gövdenin iç yüzeyine, tabana doğru tutunuyor. Hava akışı kubbenin tabanında birleşerek hafif bir girdap oluşturuyor. Bu, doğal dalgaları daha belirgin hale getiriyor ve daha yumuşak hatlar oluşturuyor.

Daha pürüzsüz saçlar için Odaklı şekillendirme başlığı

Odaklı şekillendirme başlığı, havayı iki kavisli yüzey üzerinde hızlandırmak için Coanda hava akımını kullanıyor. İki hava akımı birleşerek tek bir eşit hava tabakası oluşturuyor ve daha pürüzsüz, daha hizalı bir yüzey elde ediliyor.

Her stil için 19 başlık

Saç şekillendirme ve kurutma seti, Dyson tasarımı saklama kutusunda altı ek başlıkla birlikte geliyor. Ürünün yelpazesi içinde farklı saç ihtiyaçlarına ve isteklerine uygun olarak yumuşak düzleştirme fırçaları ve kurutucularla gelişmiş çok yönlülük için toplamda 19 farklı başlık bulunuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI