Ana SayfaModaSezonun popüler desenleri

Sezonun popüler desenleri

2024 sezonu, geçtiğimiz dönemlerdeki minimalist yaklaşımın aksine oldukça cesur desenlerin ve kumaşların ön plana çıktığı bir yıldı. Özellikle yaz aylarının gelmesiyle, trendler çok daha eğlenceli ve renkli bir hale bürünmeye başladı ve birbirinden farklı desenler trend koltuğuna oturarak kombinlerimizi taçlandırdı. Sizler için sezonun öne çıkan desenlerini bir araya getirdik.

Kapak: @keziacook

Leopar deseni

@alesia.merenkovaa

Leopar, trendler arasına hızlı bir giriş yaparak moda evlerine uzun bir süre ilham oldu. Sokak modasından özel davetlere, günlük hayatımızdan aksesuarlarımıza kadar birçok alanda kendini göstererek gardıroplarımızın baş köşesine yerleşmeyi başardı.

Geometrik desenler

@linda.sza

Geometrik desenler, özellikle moda evlerinin ve ünlü isimlerin sıkça tercih ettiği bir trend oldu. Birbirinden farklı renklerle birçok parçaya hayat veren bu desen, ilkbahar ve yazın en eğlenceli ve renkli tercihi haline geldi.

Çizgiler

@caitlinheathxo

Çizgi deseni, zamansızlığıyla bu sezon da trendler arasında yerini aldı. En sık tercih edilen desenlerden olan çizgiler, modern yorumlarıyla karşımıza çıkarak özellikle Z jenerasyonunun “pijama deseni” olarak adlandırdığı modellerle sokak modasını kasıp kavurdu.

Zebra deseni

@keziacook

Trendler arasına giren en yeni modellerden olan zebra deseni, Rihanna gibi ünlü isimlerin tercih etmesiyle şimdiden sokak stiline yön vermeye başladı. Farklı renk çeşitleriyle, seçenekleri çoğaltarak yaz bitmeden hem eğlenceli hem de stil sahibi görünmemize yardımcı oluyor.

Puantiye

@devonleecarlson

Puantiye deseni, geçmişin zarafetini ve günümüz şıklığını bir araya getirerek yaz aylarının en popüler trendlerinden biri olarak geri döndü. Pek çok ünlü ismin stil tercihleri arasında öne çıkan bu zamansız ve eğlenceli desen, dolaplarımızda da hızla yerini almaya başlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI