Ana SayfaYaşamLazzoni Hotel en güzel anlarınıza ev sahipliği yapıyor

Lazzoni Hotel en güzel anlarınıza ev sahipliği yapıyor

Eşsiz Haliç manzarasına sahip Lazzoni Hotel, unutulmaz düğünlere ev sahipliği yapıyor. 

Lazzoni Hotel; masalsı ambiyansıyla en özel anlara eşlik ediyor. Modern mimarisi, özel menüleri ve farklı sunumları ile ihtişamlı düğünlerin adresi olan Lazzoni Hotel, Haliç’in muhteşem manzarasını ayaklarınızın altına seriyor.

7 yıldız ödüllü Lazzoni Hotel yepyeni bir hayata başlayacak yeni çiftler adına tüm detayları planlayarak muhteşem düğünlere imza atıyor. 

Lazzoni Hotel, şehrin içinde ama şehrin gürültüsünden uzakta, lezzetli yemekleri ve profesyonel ekibiyle en anlamlı günleri unutulmaz kılıyor. Çiftlerin kendi masallarını yaşayacakları bu özel günde, Haliç’in en büyük salonu olan Zeni Balo Salonu, 600 kişiye kadar hizmet verebiliyor. Salon 550 metrekare alanı ve 5,5 metre tavan yüksekliği sayesinde tüm davetler için ferah bir ortam sunuyor.

Yeni bir başlangıca adım atmak ya da sevdiklerinizin mutluluğuna şahit olmak için Lazzoni Hotel, şık bir alternatif olarak öne çıkıyor. 

Vaporettoda bekarlığa veda

Lazzoni, yeni evlenecek çiftlere düğün hazırlıklarının peri masalı gibi geçmesi için her aşamada unutulmaz deneyimler sunuyor. Damat ve arkadaşları, düğün öncesinde Lazzoni’nin özel tasarım vaporettosunda Boğaz’ın eşsiz manzarasında “Bekarlığa Veda” partisiyle eğlenme olanağı bulunuyor. 

“Dünyanın en iyi otel spasında gelin hamamı”

Gelin ve arkadaşları ise “Dünyanın En İyi Otel Spa’sı Ödüllü” Omni Hamam&Spa’da “gelin hamamı” düzenleyerek geleneksel ile lüksü bir arada yaşayabiliyor. Ayrıca düğünden sonraki gün de yeni evlenen çifti, yorgunluklarını atması için “özel bir masaj” bekliyor. 

İstanbul’un ilk LCV Yönetim Sistemli oteli

İstanbul’da ilk LCV Yönetim Sistemi veren otel olan Lazzoni, kendinizi ayrıcalıklı hissedebileceğiniz bir deneyim yaşatıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI