Ana SayfaGündemZiebart Bodrum Premium şubesi görkemli bir törenle açıldı

Ziebart Bodrum Premium şubesi görkemli bir törenle açıldı

Ziebart Türkiye, Ziebart Bodrum Premium Şubesini, görkemli bir açılışla gerçekleştirdi. Bir dünya markası olan ve aynı zamanda dünyada 65 yıldır, Türkiye’de ise 33 yıldır 1200’den fazla servis merkezi ile hizmet veren Ziebart, yeni şubesi ile Bodrum’da araç bakım çözümleri sunmaya başladı. Ortakent’te açılan şubenin açılış törenine Bodrum Belediye Başkanı Sayın Tamer Mandalinci başta olmak üzere, Dilan Çıtak-Levent Dörter, Alptekin Polat, Sinan Vardar, Bahadır-Ayşin Güven, Abit-Ayten Karakaş, Gökhan Yılmaz, Hakan Daga gibi iş dünyası ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı.

Açılışta konuşan Mandalinci, Bodrum’a yapılan bu yatırımın çok değerli olduğunu belirterek, “Ziebart Genel Merkezi ve Bodrum Premium Şubesine teşekkür etti.

Açılışta yer alan bir diğer konuk Net Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Yılmaz, kriz ortamlarının fırsata dönüştürülmesi konusunda, Ziebart Türkiye kurucu ortaklarından Bahadır Güven ve Murat Akman’ın ne kadar başarılı olduğunu ve Bodrum-Ortakent şubesinde de Ziebart markası ile güzel işler yapacaklarına inandığını söyledi. Net Grup Şirketleri, İnşaat, Mimari Dekorasyon, Dış Ticaret alanlarında faaliyetleri ile biliniyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI