Ana SayfaModa2024 yılında her yerde görmeye başladığımız 90’lar trendleri

2024 yılında her yerde görmeye başladığımız 90’lar trendleri

1990’lı yıllar, moda alanında oldukça yenilikçi ve deneysel bir dönemdi. 90’lar modası, çeşitliliği ve özgünlüğüyle moda dünyasında unutulmayan ilklere imza atarak sonraki yıllarda da birçok moda evine ilham olmaya devam etti. Moda evleri, her sezon koleksiyonlarına en az bir 90’lar trendini ekleyerek daha modern ve yenilikçi bir soluk getirirken, sosyal medyada da o dönemin unutulmaz tarzlarına olan ilgi gözle görülür bir şekilde artmaya başlıyor. 2024 yılında popülerliğini tekrar kazanan ve podyumlarda ve sokak stilinde yerini almaya başlayan 90’lar trendlerini sizler için bir araya getirdik.

Kapak: @linda.sza

Kolsuz üstler

@leoniehanne

Minimalist tarzın vazgeçilmezlerinden olan kolsuz üstler, 2024 yılında moda dünyasına güçlü bir geri dönüş yaparak dolaplarda yerini almaya başlıyor. Rahatlığı ve çok yönlülüğü sayesinde hem podyumlarda hem de sokak stilinde bir numaralı tercih haline gelen parçalar, günümüzde geniş renk skalası ve modernleştirilmiş yorumlarıyla karşımıza çıkıyor. Bir blazer ceketin içine giydiğinizde şık bir görünüm elde edebileceğiniz gibi, yeni sezonun popüler trendlerinden olan bermuda şortlarla bir araya getirerek de kombininize daha spor ve modern bir hava katabilirsiniz.

Midi ve maxi boy etekler

@annelauremais

Maxi boy etekler, 90’lı yılların bohem ruhunu en iyi yansıtan parçalar arasında yer alıyor ancak, o dönemin aksine, günümüzde daha şık tasarımlarla sunuluyor ve ilkbahar ve yaz aylarının en popüler trendlerinden biri haline geliyor. Bu parçalar, konforlu yapıları sayesinde yalnızca günlük hayatımızın kurtarıcı bir parçası olmakla kalmayıp aynı zamanda zarif görüntüsüyle de özel gün tercihlerimizde üst sıralara yerleşmeyi başarıyor. Özellikle denim etekler, yeni sezonun en öne çıkan modelleri arasında bulunuyor.

Düz paça kot pantolonlar

@annelauremais

Kot pantolonlar, moda dünyasının en zamansız ve temel parçalarından biridir. Her sezon yeni bir kot modeli popülerlik kazanırken, yeni sezonda ön plana çıkan parçalar, 90’ların sokak stilinin vazgeçilmezi olan düz paça kesimler. Her vücut tipine ve giyim tarzına rahatlıkla uyum sağlayan düz paça kot pantolonları stilimize dahil ederken hiçbir kısıtlamayla karşılaşmıyoruz. İsterseniz basic bir tişörtle isterseniz de şık bir gömlek ve bir çift topukluyla kombinleyebilirsiniz.

Dolgu topuk ayakkabılar

@clairerose

Dolgu topuk ayakkabılar, rahatlığından ödün vermeden yüksek topuk giymek isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Rahat olmasının yanı sıra, şık ve havalı bir görünüm sunan bu ayakkabılar, günlük yaşamımızdan özel etkinliklere, iş kombinlerimizden sokak stilimize kadar geniş bir kullanım alanına sahip.

Kapri Pantolonlar

@endlesslyloveclub

Kapriler bu sezonun en çok konuşulan 90’lar parçalarından biri. Birçok ünlü ismin bu parçaları kombinlerine eklemesi ve sokak stilinde en çok görmeye başladığımız model olmasıyla birlikte gardıroplarımızda yerini almaya hazırlanıyor. Günlük kombinlerden ofis şıklığına kadar pek çok alanda kendini gösteren kapriler, spor ayakkabılarla kombinlenebileceği gibi bir çift topukluyla da kullanılabilir.

Baget çantalar

@kenzie.campbell__

Kombinlerimiz ne kadar şık ve dikkat çekici olursa olsun, genellikle tarzımızı tamamlayan son dokunuşlar aksesuarlardan gelir. Doğru çanta tercihi de bu konuda büyük bir rol oynar. Her sezon değişen çanta trendlerine rağmen, baget çantalar 90’lı yıllardan beri moda severlerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Doğru boyutta seçildiğinde ve doğru bir şekilde kombinlendiğinde, sahip olabileceğimiz en kullanışlı modellerden biri olan baget çantalar, estetik ve şık duruşuyla tercihlerimizde en üst sıraya çıkmayı başarıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI