Ana SayfaModa2024 yazının gözdesi: Pileli şortlar

2024 yazının gözdesi: Pileli şortlar

Yazın gelişiyle bu dönemdeki ilk tercihlerimizden olan şortlar da popülerliğini arttırmaya başladı. Son dönemlerde bermuda şortlardan kaprilere, boxer şortlardan denim parçalara kadar birçok şort modeli trend haline gelmişken, şimdilerde tahtı ele almaya hazırlanan yeni bir parça var; pileli şortlar. Özellikle sosyal medyada sıkça karşımıza çıkması ve sokak modasında büyük bir yer kaplaması, bu trendin yazı domine edip etmeyeceği sorusunu da akıllara getiriyor. Pileli şortlar, romantik havası ve rahatlığıyla özellikle Z jenerasyonunun şimdiden ilk tercihi haline gelmeye ve moda dünyasında adından sıkça söz ettirmeye başladı.

Kapak: @ablancelotte

@amyhallimond

Pileli şortların geçmişi çok eskilere dayansa da son dönemde markalar tarafından daha modern yorumlanarak modaya tekrar kazandırıldı. Birçok farklı kumaş seçeneği sunan şortlar, genellikle pamuklu, şifon ya da ipek kumaşlardan tercih ediliyor. Adından da anlaşıldığı gibi bu modeli öne çıkaran yanı, farklı formlarda pilelere sahip olması. Ev giyimin sokak modasına taşınması son zamanlarda oldukça popüler hale gelirken, genellikle dantel ayrıntılara, fırfırlara ve romantik kesimlere sahip şortlar, iç ve dış giyimi harmanlayarak sokak modasına yeni bir soluk getiriyor.

@haileybieber

Kimileri için kombinlemesi zor ya da sokak stili için fazla iddialı bir model gibi görünse de bu parçaları tercih edenlerin sayısının her geçen gün arttığını ve arama motorlarında büyük bir yer kapladığını kabul etmek lazım. Bu şortları, minimalist tarzdan maksimaliste, günlük hayattan plaj giyimine kadar birçok farklı stile ve mekana uyarlayabilirsiniz. Pileli şortları ister basic parçalarla bir araya getirebilir ister de görünümünüzü daha havalı ve farklı hale getirmek için ters köşe parçalarla kullanabilirsiniz. Büyük beden bir tişört ve spor ayakkabıyla bir araya getirerek spor ve gündelik bir tarza ulaşırken, transparan veya dantelli bir gömlek ve babetlerle kombinleyerek feminen ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Bunların yanı sıra, bikinilerinizin üzerine giyebileceğiniz keten bir pileli şortu büyük hasır şapkalarla birleştirerek sahilde de stil sahibi görünmek sizin elinizde.

@bbcvl

Rahatlığı, modern ve şık bir görünüm sunması ve tabii ki çok yönlülüğü sayesinde, yazın vazgeçilmezleri arasına girmeye aday olan pileli şortları şimdiden dolaplarınıza dahil ederek tarzınızı bir üst seviyeye çıkarabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI