Ana SayfaAstroloji24 Nisan-1 Mayıs Haftalık Burç Yorumu

24 Nisan-1 Mayıs Haftalık Burç Yorumu

Cuma öğleden sonra karanlığın, kargaşanın ve yeniden doğuşun gezegeni Plüton, yıllık gerileme dönemine başlıyor. Plüton yavaş hareket eder ve bizden daha uzaktır, bu nedenle gerilemesi bizim için tipik olarak, örneğin Mayıs’ta başlayan Merkür gerilemesine göre daha az etkilidir. Bu gerilemeyi düşünmek için bir zaman olarak kullanın. Kendi gücünüzü farklı şekilde kullanabilir misiniz? Kurtulmaya hazır olduğunuz acı verici döngüler var mı? Ardından, Cuma akşamı iletişim gezegeni Merkür, İkizler’e geçerek merakınızı ve eğlence duygunuzu ve aynı zamanda dikkat dağınıklığına karşı duyarlılığınızı harekete geçiriyor. Son olarak, Cumartesi öğleden sonra Boğa burcunda bir güneş tutulması (yılın ilk güneş tutulması) geliyor. Tutulmalar, beklenmedik, hatta belki de istenmeyen, ancak gerekli olan değişiklikleri getirme eğiliminde. Size şaşırtıcı bir fırsat sunulursa, hayatınızın gidişatını değiştirmek için bir şans verilirse, bunun tam da ihtiyacınız olan şey olabileceğini düşünmeyi unutmayın.
 
Koç Burcu

Genellikle, siz bunu yapmadığınız sürece koşulların sizin için düzelmeyeceğinin, kendiniz yaratmadığınız sürece hiçbir heyecan, ilerleme ya da eğlence olmayacağının kesinlikle farkındasınızdır. Ne olacağını görmek için beklemek asla akıllı veya faydalı bir strateji gibi gelmez. Ancak bu hafta işe yarayabilir. Eğer izin verirseniz dünya dönmeye devam edecek. Davet etseniz de etmeseniz de taze bahar havası esecek. Güzel, nefes kesici değişiklikler size doğru ilerliyor. En iyi yaklaşım izleyip beklemek ve sonra ne olacağını görmek.
 
Boğa Burcu

Büyümek için genellikle bilmediğiniz bir alana geçmeniz, daha önce hiç yapmadığınız bir şeyi denemeniz veya imkansız olduğunu düşündüğünüz şekillerde kuralları esnetmeniz gerekir. Ancak uzun veya zorlu bir yolculuktan sonra eve dönmekten de öğrenilecek çok şey vardır. Bu hafta, doğal hissettiren bir duruma, sizin için en önemli olan insanlara, sizi temellendiren ilkelere dönebilirsiniz. Konfor alanınıza, onu terk ettiğinizden daha cesur bir şekilde yeniden girebilirsiniz. En gerçek benliğinizle yeniden bağlantı kurabilirsiniz – ve bu bir geri adım değil, aslında büyüme olacaktır.
 
İkizler Burcu

İnsanların ne kadar çelişkili olabileceğini çoğu kişiden daha iyi bilirsiniz. Kişiliklerimiz çatışan özelliklerden oluşur, çoğu zaman uyumsuz arzularımız olur ve aynı anda birden fazla yaşam isteriz. Kendi içinizde ortak bir payda bulana, tek bir kimlikte birleşene kadar kafanızın içindekileri basitleştirmek, azaltmak sizin için çok önemli olabilir. Ancak bu hafta, kendinizi kandırmak sizin işiniz değil: Diğer insanlar bunu zaten yeterince yapıyorlar. Düşüncelerinizdeki kalabalığınızı onurlandırmak, karmaşıklıklarınızın sizinle ilgili en iyi şeyler olabileceğine güvenmek bu hafta sizin için daha iyi.
 
Yengeç Burcu

Nadiren yalnızca ihtiyaçlarınıza dayalı kararlar alırsınız, çünkü zihninizin önemli bir kısmı her zaman etrafınızdaki insanları düşünmeye adanmıştır. Ne umuyorlar, sizden ne istiyorlar? Sadece kendi mutluluğunuzu değil, herkesin mutluluğunu en üst düzeye çıkarabilir misiniz? Bu soruların cevabını aramak, belki de tüm dünyayı dolaşmaya değecek iyi ve değerli bir yolculuktur. Tek sorun, cömertlik ile kimseyi hayal kırıklığına uğratmama içgüdüsü arasındaki farkı söylemenin zor olması. Bu hafta, sizden beklentileri mantıksız olduğu için veya kendiniz için çabalamak zorunda olduğunuz için başkalarını hayal kırıklığına uğratmaktan çekinmeyin. Bazen kendimizi düşünmemiz gerekir.

Aslan Burcu

İster profesyonel ister kişisel olsun, bazı hayal kırıklıklarından geri dönmek kolaydır. Biliyorsunuz ki herkeste kötü şans olabilir, en güzel insanlar ve inkâr edilemez dâhiler bile reddediliyor. Ancak güveninizi sarsan çok fazla darbeden sonra, perspektifinizi kaybetmek, kişisel olarak algılamaya başlamak, sandığınızdan daha az teklifiniz olduğunu düşünmeye başlamak normaldir. Bu hafta, zihninizin heyecan verici olduğunu, hayatınızın özel olduğunu hatırlayacaksınız. Dünya sizi maceraya katılmaya davet ettiğinde, kabul edecek kadar kendinize inanın.
 
Başak Burcu

Bu dünyada hayatta kalmak bazen büyük hayallerinizi bir kenara bırakmanızı ve ilham vermese de daha uygulanabilir hedeflere odaklanmanızı gerektiriyor gibi görünüyor. Aşka, tanınmaya veya adil ve güzel bir geleceğe olan özleminizi görmezden gelmek, gerçekten istediğinizi elde etmek için tekrar tekrar denemekten ve başarısız olmaktan daha az acı verici olabilir. Hayatınızı değiştirmeye çalışmak, yorucu ve belirsiz bir girişimdir; gerçeği kabul etmek – hatta tatmin edici olmayan bir gerçeklik – daha kolay olabilir. Ancak bu hafta başarılı bir şekilde sakladığınızı düşündüğünüz arzular kükreyerek tekrar yüzeye çıkabilir. İkinci en iyiye razı olmak zorunda değilsiniz: Artık her şeyden çok istediğinizi aramaya devam edecek güce sahipsiniz.
 
Terazi Burcu

Bazen kendiniz kadar güçlü olmanın gerçekten bir lanet olup olmadığını merak ediyorsunuz. Diğerleri, baskı altında ne kadar iyi dayandığınızı, ne kadar acı ve stresi özümseyebildiğinizi görüyor ve bunun size doğal bir yetenek olarak geldiğini düşünüyor. Tabii siz kendinizi daha iyi tanıyorsunuz. Ne kadar inatçı olursanız olun, sonsuza kadar darbe almaya devam edemeyeceğinizi biliyorsunuz. Dahası, zorunda olmadığınızı biliyorsunuz. Yumuşaklığı, bakımı ve korunmayı herkes gibi hak ediyorsunuz. Bu hafta, bu güzel duyguları size neyin ve kimin sunabileceğini düşünün.
 
Akrep Burcu

Bu günlerde her zaman tetiktesiniz, anlamsız kabalıklara, kötü niyetle yapılan eleştirilere ve her türlü kötü muameleye karşı sürekli savunma durumundasınız. Emin olun, bu sadece paranoya değil çünkü etrafınızdaki insanların daha huysuz, daha az anlayışlı olduklarını gördünüz. Sözlerinizin ve eylemlerinizin nasıl karşılanacağını dikkatlice düşünmek akıllıca olur. Ancak savunma pozisyonunda çok fazla zaman harcamak hayal gücünüzü, maceraperestliğinizi, ruhunuzu küçültür. Bu, hayatınıza çatışmayı pervasızca davet etmeniz gerektiği anlamına gelmez, sadece bu hafta cesaretiniz için, kendi yolunuza gitmeye cesaret ettiğiniz için ödüllendirilebilirsiniz.
 
Yay Burcu

Diğer herkesin yaptığı gibi dinlenmeye ihtiyacınız olduğunu ve dinlenmeyi hak ettiğinizi kabul etmeniz sizin için zor olabilir. Belki de kendinize sürekli ileriye doğru hareket etmenin sizi canlı hissettirdiğini söyleyip duruyorsunuz veya belki de sevdiğiniz insanlarla aynı konforu hak ettiğinizi düşünmüyorsunuz. Her iki durumda da: Siz insansınız ve arada sırada yavaşlamanız gerekiyor. İstemeseniz bile, evren eninde sonunda sizden bunu isteyecektir (süpermarkette bayılabilir veya işte uyuyakalabilirsiniz). Bu hafta uyumaya, uzanmaya ya da sadece evde kalmaya odaklanın. Bir şeyi yeniden şarj etmek, daha sonra hareket etmeye devam etmeyi mümkün kılar.
 
Oğlak Burcu

Duygularınızı dikkatli bir şekilde izlemeniz gerektiğini düşünen bir parçanız var. Kesinlikle haklı bir öfke düzeyi geliştirmek, ne çok alaycı ne de çok Polyanna bir tutum sürdürmek ve sevginizi yalnızca onu hak edenlere verdiğinizden emin olmak istiyorsunuz. Ancak dünya daha da kafa karıştırıcı olmaya ve “ne hissetmeniz” gerektiğine dair fikirlerinizi sarsmaya devam ediyor. Bu hafta öfkeniz alevlenebilir ya da tamamen eriyip gidebilir. Veya kendinizi size “tamamen yanlış” gibi gelen birini severken bulabilirsiniz. Tüm bu duygular meşrudur, çünkü tamamen size aittir.
 
Kova Haftalık Burç

Kişisel beklentileriniz konusunda zaten karamsarsanız ve ortak geleceğimiz hakkında umutsuzluğa kapılıyorsanız, istediğiniz son şey daha fazla sürpriz olur. Değişim beklediğiniz zaman bile kötü olabilirken hazırlanma şansınız olmadığında daha da korkunçlaşabilir. Ancak kafanızdaki her kötü senaryoyu prova edebilirsiniz ve yine de iyi olanlara şaşırmanız mümkün olabilir. Bazen, işlerin nasıl doğru gidebileceğini düşünmeyi unutursunuz. Hayal gücünüz, tatlı veya umut verici yeni potansiyeller tasavvur etmek için yeterince büyük olmasa da bazen evren onları yine de sizin için yaratır. Bu hafta güzel şeyleri umun ve onları düşünmeye çalışın.
 
Balık Burcu

Tarihe, kalıplara, yaşamınızdaki veya genel olarak dünyadaki yankılara ve tekrarlara dikkat ederseniz, yalnızca geçmişi değil geleceği de görebildiğinize inanmaya başlarsınız. İşlerin daha önce nasıl gerçekleştiğinin, tekrar nasıl olacağına dair bir dayanak olduğunu düşünürsünüz. Ancak geçmiş kendini tekrar ediyor olsa da bu geleceğin de bu kadar sağlam olduğu anlamına gelmez ve bu hafta şaşırabilirsiniz. Dünün başarısız olduğu yerde bugünün projesinin başarılı olması için, mevcut ilişkilerin geçmiştekilerden farklı sonuçlanması tamamen mümkündür. Ne olacağını tahmin edebileceğinizi varsaymayın: Tam burada, şu anda yalnızca deneyin ve anın tadını çıkarın.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI