Ana SayfaAstroloji23 Haziran Neptün Gerilemesinin Etkileri

23 Haziran Neptün Gerilemesinin Etkileri

Dört ay boyunca etkisini hissedeceğimiz Neptün retrosu bizlere neler katacak? Bizden neler götürecek?  

Şöyle bir araştırdığımızda dünyadan astrologlar bizi bu Neptün retrosuna dair bazı konularda uyarıyorlar. Anlaşılan Neptün gerilemeleri gözlerimizdeki pembe gözlükleri bir kenara bırakarak bizleri gerçeklerle yüzleştirmek için pek hevesli. Önümüzdeki dört ay boyunca, sevdiklerimiz ve kendimizle ilgili bazı yoğun gerçeklerle yüzleşmeye hazır olmakta fayda var. Hiçbir şeye şaşırmamak gerekecek. Özellikle ikili ilişkilerde uzun süredir görmezden geldiğimiz konuların gerçekliğini görmek zorunda kalacağız.

Başka bir deyişle Neptün retroları aslında ilişkiler için bir sınav olacak. Bu dört aylık süreci sorunsuzca atlatabildiğiniz her ilişkiye sımsıkı sarılabilirsiniz. Sırlar, makyajlar içermeyen saf ve yoğun bir sevgiyle sarmalanmışsınız demektir!

Neptün retroları ayrıca bünyede aşırı kararsızlık durumu da ortaya çıkarabiliyor. Bu kararsızlık hem ilişkilerde hem de maddi durumlarda ortaya çıkabilir. Neye yatırım yapacağınız konusunda ikilemlere düşebilirsiniz. Belki de romantik ilişkilerde birden fazla flört arasından hangisiyle bir ilişkiye başlayacağınız konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

Balık’ın gezegeni Neptün, ayrıca önümüzdeki bu dört aylık süreçte sizi çok daha atılımcı, yaratıcı ve keşfe hazır biri haline getirecek. Tadını çıkarın! 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI