Ana SayfaSağlık2020 Türkiye Basketbol Kupası İsim Sponsoru Solgar Vitamin

2020 Türkiye Basketbol Kupası İsim Sponsoru Solgar Vitamin

1947’den bu yana tüm dünyada kendisini tüketicilerine sağlıklı bir hayat vermeye adamış olan Solgar, 20 yıldan fazladır Türkiye’de 150’den fazla ürünüyle sadece eczanelerde Türk kullanıcılarıyla buluşuyor.
 

 
Solgar Vitamin Türkiye Kupası’nda yer alacak ve Basketbol Süper Lig’ini ilk 8’de bitiren 8 takım sırasıyla: 1- Anadolu Efes, 2- Pınar Karşıyaka, 3- Fenerbahçe Beko, 4- Galatasaray Doğa Sigorta, 5- Tofaş, 6- Teksüt Bandırma BK, 7-Darüşşafaka Tekfen, 8-Türk Telekom olarak finalize oldu.
 
Solgar Vitamin Türkiye Kupası’nda, bu 8 takımın aralarında gerçekleştireceği eleme maçları 11-12 Şubat 2020, bu maçlarda belli olacak ilk 4 takımın yer alacağı Final Four Maçları ise 14-16 Şubat 2020’de Ankara Sports Hall’da gerçekleşecek.
 
Solgar Türkiye CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ütebay bu sponsorlukla ilgili, Türk basketbolu için desteklerini sürdüreceğini vurgulayarak, “Solgar olarak, Türkiye’de ve dünyada yüksek performans gerektiren spor alanlarına yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda öncelikle Türk Basketboluna destek olmaktan ve üst düzey bir organizasyon olan Türkiye Kupası’nda İsim Sponsoru olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. ING Basketbol Süper Ligi ve Avrupa Kupaları’nda izlediğimiz takımlarımızın kupa için mücadele edeceği bu büyük organizasyonda işbirliğimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. “dedi.
 
 
Gerçek Gücünü Solgar ile Göster
 
Tüm dünyada aktif insanların yaşam şartları ve ihtiyaçları dikkate alınarak formüle edilen zengin içerikli multivitamin Solgar VM 2000, sporcuların da olmazsa olmaz besin desteği. Solgar bu sponsorluk ile tüm aktif yaşayanlar ve hatta spor yapanlara Solgar VM 2000 multivitamini bir kere daha hatırlatarak, onlara bu multivitamin desteği sayesinde bu sponsorluk kapsamında #GerçekGücünüGöster diyor. Ürünün formülündeki 14 vitamin, 8 mineral ve 3 amino asit ile yoğun tempolu aktivitelerde vücudun vitamin ve mineral ihtiyacını karşılamanın yanı sıra antioksidan etkili amino asitlerle de sporcu performansını destekliyor.
 
 
Solgar VM 2000
 
İçeriğindeki B grubu vitaminleri, sporcunun hazırlık sezonu, maç dönemi ve sonrasındaki toparlanma sürecinde ihtiyaç duyduğu enerji üretiminde rol oynar. Bu sayede maç esnasındaki performansı desteklenmiş olur. İçeriğinde yer alan antioksidan etkili C ve E vitamini, beta karoten, çinko ve selenyum minerali, L-Glutatyon gibi etken madde içerikleri ile sporcunun antrenman veya müsabakalarda yaşadığı oksidatif hasarı azaltarak sakatlanma risklerini önlemeye yardımcı olurken, sporcunun bağışıklık sistemini de destekleyerek maç ya da performans kaybı yaşamasını da önler.
Demir, çinko, magnezyum, selenyum, kalsiyum mineral içeriği şelat edilerek emilimleri arttırılmıştır, birbirleri ile etkileşmedikleri için kayba uğramazlar. Magnezyum minerali, kas fonksiyonuna yardımcı olur, özellikle sporcularda sıklıkla görülebilen kramp şikayetlerini azaltmak için tercih edilir. L-Ornitin, Taurin ve soya proteinleri ile de kas fonksiyonlarını destekler. 
 
Sporcunun Dostu: Solgar
 
VM 2000’in yanı sıra Solgar ürün portföyünde yer alan 150’ye yakın ürün grubu içerisinden sporcuların, antrenman öncesi/sırası/sonrası ya da müsabaka dönemleri boyunca kas ve kemik fonksiyonlarını, performanslarını, bağışıklık ve sindirim sistemlerini, koordinasyon ve toparlanmalarını desteklemek için kullanılabilecekleri Solgar ürün portföyündeki Solgar L-Glutamin 1000 mg, Solgar L-Arginine 500/1000 mg, Solgar L-Carnitine 1500 mg, Solgar BCAA Plus, Solgar NO.7, Solgar Coenzyme Q-10 30/60/100/200 mg, Solgar Korean/Siberian Ginseng, Solgar Omega-3 700/950, Solgar Magnesium Citrate 200 mg, Solgar Calcium 600 mg from Oyster Shell gibi birçok ürün grubu da sporcular tarafından sıklıkla tercih ediliyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI