Ana SayfaYaşam2020 iPhone Fotoğraf Ödülleri'nin Kazananları Açıklandı

2020 iPhone Fotoğraf Ödülleri’nin Kazananları Açıklandı

2007’de kurulan IPPAWARDS, iPhone’un dünya çapındaki kullanıcılara ilham ve heyecan vermeye başlamasından bu yana iPhone fotoğrafçılarının yaratıcılığını kutlayan ilk ve en uzun süreli iPhone fotoğraf yarışması ve dünyanın dört bir yanından iPhone fotoğrafçılarının en iyi fotoğraflarını kutlayan bağımsız bir ödül vitrinidir.
 
Bu yılın kazananları dünya çapında 20’den fazla ülkeden seçildi. Düzinelerce kazanan fotoğraf, geniş manzaralardan tek bir ağaca, şehir sokaklarından ıssızlığa, zahmetten ve sıkıntıdan güneşin özel bir anına kadar güçlü dünya görüşlerini yansıtıyor.
 
Yılın Büyük Ödülü, “Uçan Çocuklar” isimli çalışmasıyla Birleşik Krallık’tan sokak fotoğrafçısı Dimpy Bhalotia’ya verildi. Birincilik, İkincilik ve Üçüncülük ödüllerine layık görülen eserler ise sırasıyla Hindistan’dan Artyom Baryshau’nun görüntülediği mavi çizgilerin masmavi gökyüzünde kaybolduğu “Duvar Yok” isimli çalışması, Çin’den Geli Zhao’nun çektiği bulutlu bir günde rüzgarı yakalayan çarşafların görüntülendiği isimsiz çalışması ve Irak’tan Saif Hussain’in çektiği yaşlı bir adamın kendi farklı bakış açıları arasında görüntülendiği “Gençlik Şeyhi” isimli portre çalışmaları oldu.
 
18 kategoride birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödülleri tüm dünyadan Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya, Bahreyn, Birleşik Krallık, Çin, Fransa, Filipinler, Hollanda, Hong Kong, Irak, İspanya, İsrail, İtalya, Japonya, Kanada, Kolombiya, Peru, Portekiz, Rusya, Singapur ve Tayvan gibi birçok ülkeyi temsil eden fotoğrafçılara verildi.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI