Ana SayfaModa2010`da sona eren 4 moda akımı

2010`da sona eren 4 moda akımı

Son 10 yılda, eskilerin modasından farklı ayrıntılar defalarca geldi geldi, geri gitti. Çünkü milenyum moda dünyasına her zamankinden daha hızlı geçişleri de beraberinde getirdi. Geçmişin tozlu sayfalarından gelen detaylar, yeni tasarımlarla birleşince de oldukça renkli bir geçiş yaşandı. Bir yandan dönüp bir tekrar baktıran güzel kıyafetler moda sayfalarında yerini alırken, bir yandan bir an önce unutulmak istenen trendler de çıktı.

1- Şalvar pantolonlar

Kimin aklına geldi bu şalvar pantolonları geri getirmek acaba? Alaaddin’de görmemiş miydik en son?

2- Carrie Broadshaw çiçeği

Bu trendden dolayı Sex and The City’i suçlayabiliriz. Çünkü geçtiğimiz 10 sene boyunca bütün kızlarda, dizinin 2000 yılında yayınlanan 3. sezonunda Carrie’nin kullandığı devasa çiçekli aksesuarları gördük.

3- Pantolon yerine tayt

Bunun suçlusu da kesinlikle Lindsay Lohan. İnsanların hala onun ne yaptığı konusunda biraz merakları varken tayt koleksiyonuyla o modayı getirdi. Daha sonra olay kontrolden çıktı ve çeşit çeşit taytlar üretildi. En kötüsü ise savunucuları. Taytlar pantolon değildir!

4- ‘80’lerin dönüşü

Kaç defa “80’ler geri döndü” diye duyduk? Lütfen artık tozluk ve neonların tekrar gelmesi için uğraşmayın. Nedenini bilmiyoruz ama Rihanna gibi bazı yıldızlar ve Marc Jacobs gibi bazı tasarımcılar metalik özellikleri olan kumaşlardan, vatkalardan ve çılgın saçlardan vazgeçemiyor. Sonunda bu ana akım oldu ve Topshop gibi mağazalar “Flashdance” gibi görünmeye başladı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI