Ana SayfaDekorasyon14 Şubat Sevgililer Gününde Fiolas İle Kokuların Büyülü Dünyasına Yolculuk

14 Şubat Sevgililer Gününde Fiolas İle Kokuların Büyülü Dünyasına Yolculuk

Fiolas bu yıl Sevgililer Günü’nde, duyguların en derini olan sevginin benzersizliğinde; büyüleyici kokularıyla keşfe çıkıyor. Bu özel günde en anlamlı mesajı, O’nu evde, tatilde , ofiste ,her yerde düşündüğünüzü hissettirecek ,ilhamını aşktan alan hediye setleri ile veriyor.
Fiolas’ın kokularının armonisi kadifenin zengin dokunuşu ile birleşti ve özel kutuları ile eşsiz bir hediye seçeceği olarak yerini alıyor.
Baharatlı, yumuşak, çekici ve rahatlatıcı kokusuyla aşkın sıcaklığını hissettirirken, romantik bir ruha sahip olduğunuzu da göstermiş oluyorsunuz.
 
Signature koleksiyonunun özel serisi ‘Vintage Lovers’ ile sizlerle buluştururken kendinizi özel hissetmeniz için en seçkin kokuları özel cam işçiliği ile buluşturuyor ve hikayeleri ile aşkınıza ilham oluyoruz.
Le Belle Epoque dönemindeki büyüleyici kadınlardan ilham alarak oluşturulan ‘Vintage Lovers, serisi ; 50 adet sınırlı sayıda mevcut. Her odaya görkemli bir ihtişam katacak enfes kristal parçalar muhteşem bir ışık oyunu sunuyor. Çarpıcı bir dekorasyon için her tarz ile kombinlenebilen serinin olağanüstü parçalarıyla tanışın!
 
Tüm koleksiyonlarında yüzde 100 organik alkol ve esanslar kullanan Fiolas; cam ve geri dönüşümlü plastikleriyle üretilen ambalajlarıyla da doğaya saygısını koruyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI