Ana SayfaAstroloji13-19 Aralık Haftasının 3 Şanslı Burcu

13-19 Aralık Haftasının 3 Şanslı Burcu

Koç
Son zamanlarda hayatınızın biraz monotonlaştığını kendinize itiraf etmelisiniz. Hayatınızda ‘Hiçbir şey olmuyor’ gerçeğiyle yüzleştiğiniz için sabrınızın tükendiğini biliyoruz. Son birkaç haftadır yaşadığınız olaylar sizi sinirli ve melankolik bir ruh haline büründürdü. Müjdeli habere hazırsanız sizi daha çok bekletmek istemiyoruz, şu andan itibaren bu dediklerimiz sona erdi! Kendinize yeni hedefler belirleyip, hızla harekete geçeceğiniz bir hafta sizi bekliyor. Çabalarınız hemen meyvesini vermese de 2022’in başlarında yükselişe hazır olun.

Boğa
Merkür ve Venüs’ün bu hafta yanınızda olması her yönden dikkat çekmenizi sağlayacak. Alışveriş, seyahat, moda, gastronomi dünyası ilgi alanınıza göre bu hafta hayatınızın merkezine girebilir. Bu hafta yeniliklere açık olun ve ilgi alanlarınızın keyfini çıkarın!

Balık
Bu hafta Uranüs ve Merkür, yeni hedefler belirlemede balıkların yanında! Sizi en çok neyin motive ettiğini düşünün ve tüm enerjinizi istediğiniz sektöre verin. İlk aşamada küçük başarısızlıklar mümkün olsa da, gerçekten sevdiğiniz şeyleri zamanla elde edebileceksiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI