Ana SayfaModa11 Modelden Oluşan Swatch Bioceramic Moonswatch Koleksiyonu

11 Modelden Oluşan Swatch Bioceramic Moonswatch Koleksiyonu

Swatch, Omega ile işbirliği yaparak, Speedmaster Moonwatch’a yenilikçi bir Swatch yorumu katıyor.

Swatch ve Omega arasında ilk kez yapılan bu kışkırtıcı ve vizyoner işbirliğinde, yenilikçi yeni ürünler tasarlamak üzere lüks ve sokak markalarının en iyileri bir araya geliyor. Güneş sisteminin merkezindeki dev yıldızdan, çevresindeki cüce gezegenlere kadar, güneş sistemindeki cisimlerin adını taşıyan on bir Swatch modeli, tasarım ilhamını uzaydan alıyor.

Koleksiyondaki tüm Swatch tasarımları, markanın patentli materyali – üçte ikisi seramik, üçte biri hint yağından oluşan – BIOCERAMIC ile üretildi. Koleksiyondaki pembe ve uçuk mavi renkler, bize koleksiyondaki bu saatlerin standart Omega Speedmaster olmadığına dair güçlü ipuçları verse de, aslında sıkı bir Omega Moonwatch hayranı, bu Swatch’ların genel görünümündeki farkı bulmak için çok uğraşacak. Koleksiyondaki Swatch’larda, Omega Moonwatch’un temel tasarım özelliklerinin hepsi de mevcut. Asimetrik kasa, doksan üzeri noktalı ünlü takimetre skalası ve kendine özgü Speedmaster alt kadranları…

Efsanevi Omega Moonwatch, koleksiyonerlerin vazgeçilmezidir. Bu ikonik tasarım, Swatch’un espirili BIOCERAMIC MoonSwatch koleksiyonuyla herkes için ulaşılabilir hale geliyor.

Swatch’ın yaşam sevinci ve inovasyon felsefesinin mükemmel bir temsili olan “aya giden Moonwatch’un” bu koleksiyon ile ayakları yere basıyor. Her MoonSwatch’ın kadran ve kurma kolunda, ilham verici gravürler ve OMEGA X SWATCH logoları mevcut. Her saatin pil kapağı ise, gezegeninin bir tasvirini içeriyor. Uzay kıyafetinin üstüne takılabilen VELCRO© kayış, astronot şıklığına son bir dokunuş katıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI