Ana SayfaMagazinZayn Malik One Direction'dan Ayrılma Nedenini Açıkladı

Zayn Malik One Direction’dan Ayrılma Nedenini Açıkladı

Pakistan asıllı İngiliz şarkıcı, yeme bozukluğu olduğunu ve bu nedenle büyük acılar çektiğini kaleme aldı. The Sun’ın haberine göre Malik; üç gün boyunca hiçbir şey yemeden durabildiğini ve sonunda hastalanarak yataklara düştüğünü, bu nedenle işinden geri kaldığını yazdı.

2015 yılının mart ayında ‘Spot ışıklarından uzak kalmak istiyorum, 22 yaşında normal bir insanın yaşadığı gibi bir hayat yaşamak istiyorum’ diyerek One Direction’dan ayrılan ve hayranlarını şaşırtan Zayn Malik, kitabında şunları yazdı:

“2014’teki fotoğraflarıma baktığımda inanamıyorum, ne kadar hastaymışım. Bunu daha önce toplum içinde hiç telaffuz etmedim, gruptan neden ayrıldığımı da hiç söylemedim ama sebebi buydu. Yeme bozukluğu nedeniyle büyük acılar içindeydim. Hastalığımın farkında da değildim ama bir süre sonra beni içten içe öldürdüğünü anladım.”

Yakın zamanda anksiyete problemi olduğunu ve bu nedenle birçok gösterisini iptal etmek zorunda kaldığını söyleyen Malik’e kız arkadaşı ünlü top model Gigi Hadid de destek vermişti.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI