Ana SayfaSağlıkZamanı Olmayanlara Özel 3 Dakikalık Spor Programı

Zamanı Olmayanlara Özel 3 Dakikalık Spor Programı

Spor yapmaya vakit bulamıyorum, evde spor yapma programları, evde spor gibi aramalar yapanlara özel bu 3 dakikalık egzersiz porgramını öneriyoruz. Üç dakika da olsa gerçekten işe yarayacak ve ayna karşısında değişimi göreceğiniz bu program sayesinde artık spor yapmamaya bahaneniz kalmayacak.
İşte günde sadece 3 dakika ayırarak tüm vücudunuzu çalıştırabileceğiniz egzersizler!

1 . Feet-Elevated Glute Bridge

Bir stand ya da benchin önüne geçin. Ayak topuklarınız bench üzerinde olacak bir konumda, benchin önünde matın üzerine uzanın. Kollarınızı avuç içleri havaya bakacak konumda yanlarınıza alın. Sırtınız yerde düz bir pozisyonda kalsın( a) . Karın ve kalça kaslarınızı sıkarak yavaş ve kontrolü elden bırakmadan kalçanızı havaya kaldırın (b), vücudunuz düz bir çizgi olana kadar kalkmaya devam edin. Bir iki saniye bu pozisyonda durun ve başlangıç pozisyonuna geri dönün.

20 saniye içinde olabildiğince çok sayıda tekrar yapmaya çalışın. Hareketi 2 set şeklinde uygulayın.

2 . Pushup And Inverted Shoulder Press

Elleriniz omuz genişliğinde, bacaklar kalça genişliğinde açık olacak şekilde plank pozisyonu alın. Vücudunuz baştan topuğa doğru düz bir çizgi oluşturacak şekilde olsun. Ardından kalçanızı havaya doğru kaldırıp vücudunuzu V şekli alacak şekilde konumlandırın (a). Kalça pozisyonunuzu bozmadan dirseklerinizi kırın ve bir itiş yaparak öne doğru gelin (b). Ardından yine dirseklerden destek alarak baştaki pozisyonunuza dönün. Bu pozisyonda, dirseğinizi neredeyse yere değecek kadar aşağıya doğru indirin.

Hareketi 20 saniyelik olacak şekilde 3 set şeklinde yapın.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI