Ana SayfaGüzellikYves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları’ndan Kusursuz Bir Cilt

Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları’ndan Kusursuz Bir Cilt

Kanada ormanlarının derinlerinde bulunan %100 doğal Boreal Çay Tozu içerikli Sebo Vegetal Serisi yüksek anti oksidan özelliğe sahiptir. Cildin derinlerine etki ederek sebum üretimini dengeler, cilt yüzeyini arındırır ve gözenekleri sıkılaştırır. Ciltteki parlamanın önüne geçer.
 
Sebo Vegetal serisi %25’i geri dönüştürülmüş plastikten üretilmiş ve geri dönüşüme uygun ambalajları ile doğaya saygılı bir ürün serisidir. Ambalajlarda kullanılan kağıtlar sürdürülebilir ormanlardan elde edilmiştir. %91’den fazla doğal içeriğe sahip ürün serisi, yağlı ve komedojenik olmayan formülleri ile cilde zarar vermez.
 
Sebo Vegetal, Gözenekleri Derinlemesine Arındıran Yüz Yıkama Jeli


%100 Bitkisel Boreal Çay Tozu içeriği ile cildi kusursuz bir şekilde temizler ve derinlemesine arındırır. Tüm makyajı ve kalıntıları nazikçe temizler ve taze jel dokusu ile ciltte ferah ve rahatlatıcı bir his bırakır. Sabah ve akşam göz çevresi hariç tüm yüz ve boyun bölgesine uygulanan ve durulanan ürün, %96’dan fazla doğal içeriği ile paraben, mineral yağ, silikon ve renklendirici içermez!  

Sebo Vegetal, Yağ Dengeleyici, Arındırıcı Tonik Etkili Temizleme Suyu

%97 bitkisel içeriğe sahip su ve misel sudan oluşan eşsiz bir karışıma sahip olan tonik etkili formülü, gözenekleri sıkılaştırır ve fazla yağın cilt dışına atılmasına yardımcı olur. Sabah ve akşam göz çevresi hariç tüm yüze disk pamuk yardımıyla uygulanan ürün taze ve ferah sıvı dokusu sayesinde ciltte rahatlatıcı bir etki yaratır. 

Sebo Vegetal Anında Matlık Sağlayan Pudralı Tonik


Gözenekleri sıkılaştıran ve cildi matlaştıran pudralı tonik, %98 bitkisel içeriğe sahip formülü ile anında parlama karşıtı bir etki yaratarak cilde mat ve duru bir görünüm sağlar. Sabah ve akşam göz çevresi hariç tüm yüze disk pamuk yardımı ile uygulanıyor.   

Sebo Vegetal Yağ Dengeleyici Ultra Likit Anti-Oksidan Serum


Karma ve yağlı ciltlere özel çok hafif yapılı konsantre serum, cildin yağ dengesini kontrol altına alarak anti-oksidan etkisi ile sebum fazlalığını emer ve yağlı görünümünün dengelenmesini sağlar. Tıkanık gözenekleri açmaya ve gözeneklerin görünümünü azaltmaya yardımcıdır. %97 bitkisel içeriği ile yağlı cilt dokusunu arındırıp matlaştırır. Sabah akşam göz çevresi hariç tüm yüze avuç içerisinde ısıtılarak uygulanıyor. 

 
Sebo Vegetal, Gözenek Sıkılaştırıcı ve Kusur Giderici Nemlendirici Jel Krem


Yağlı ve karma cilt tiplerininin ihtiyaç duyduğu nemi sağlayan yağsız yapıdaki jel krem formülü ile gözenekleri sıkılaştırır ve cilt dokusunu matlaştırır. Hafif ve ferah dokusu ile cildi nemlendirir ve parlamayı kontrol altına alır. Komedojenik olmayan formülü cilde kadifemsi bir dokunuş sağlayarak; cildinizi daha sağlıklı, daha taze ve daha pürüzsüz bir görünüme kavuşturur. Sabah ve akşam göz çevresi hariç avuç içinde ısıtılarak tüm yüze uygulanıyor.  
 

Sebo Vegetal Ultra Hafif Dokulu, Anında Matlık Sağlayan, Parlama Karşıtı Lokal Bakım


Lokal olarak uygulanan Boreal Çay Tozu içerikli ürün cilt dokusunu pürüzsüzleştirir ve matlaştırır, anında kusursuz bir cilt dokusu sunar. Ultra hafif silikon içermeyen formülü ile cilde zarar vermez. Gündüz bakım kreminin ardından ince bir tabaka halinde tüm yüze veya görünümü kusursuzlaştırmak istediğiniz bölgelere özel olarak uygulayarak kullanılmasının yanında makyaj bazı olarak kullanıma da uygundur.     

Gözenek Sıkılaştırıcı, Derinlemesine Arındıran Peeling

Kayısı Çekirdeği Tozu içeren peeling gözenekleri tahriş etmeden, tıkanık gözenekleri nazikçe kirden arındırarak derinlemesine temizlik sağlar. Cildi ölü hücrelerden arındırarak cildi matlaştırır, cildin parlaklığını azaltarak ışıltılı bir görünüm kazandırır. Kayısı çekirdeği mikro taneciği ile eriyen dokulu peeling haftada iki kez nemli cilde dairesel hareketlerle uygulanır ve durulanır.

Sebo Vegetal Yağ Fazlasını Anında Emen Matlaştırıcı Kil Maske


%97 bitkisel içeriğe sahip ve kil ile zenginleştirilmiş maske gözenekleri sıkıştırarak sebum fazlasını giderir, kirleri ortadan kaldırır ve kusursuz bir cilt sunar. Uygulandığı anda cilt arınır, mat ve sağlıklı bir görünüm kazanır. Haftada iki kere göz çevresi hariç tüm yüze uygulanabilir. 
 

Siyah Noktalı ve Akneli Ciltlere özel Sebo Pure Vegetal Serisi
 
Kanada ormanlarının derinlerinden elde edilen %100 doğal Boreal Çay Tozu’nun yanı sıra içerdiği Keklik Üzümü yaprağından elde edilen %100 Bitkisel Salisilik Asit sayesinde cildi derinlemesine arındırır. İçeriğindeki yüksek anti-oksidan sayesinde cildi leke, sivilce ve siyah noktalardan arındırırken; cildin hücresel yenilenme süresini hızlandırır. Anti bakteriyel özelliği sayesinde cilt kusurlarını hızla iyileştirir ve cildi pürüzsüzleştirir. %87’den fazla doğal içeriğe sahip ürün serisi, yağlı ve komedojenik olmayan formülleri ile cilde zarar vermez.

 
 3 ü 1 Arada Siyah Nokta Karşıtı Gözenekleri Derinlemesine Arındıran Peeling Etkili Yüz Yıkama Jeli

Cildi kurutmadan ve gözenekleri tahriş etmeden derinlemesine temizleyerek cildi arındırır. Kayısı çekirdeğinden elde edilen mikro partiküller ile akne ve siyah noktaları azaltır ve tekrar oluşumunu engellemeye yardımcı olur. İçerisinde mineral yağ bulundurmayan ve %96 bitkisel içeriğe sahip olan bu jel, yağ fazlasını atarak ciltte ferahlık sağlar. Sabah ve akşam göz çevresi hariç tüm yüze uygulanır ve durulanır.  
 
 
Sebo Pure Vegetal Akne Kızarıklarını Hafifleteni Gözenekleri Arındıran Matlaştırıcı Tonik

Boreal Çay Tozu ve Bitkisel Salisilik Asit içeriği ile akneye meyilli ve siyah noktalı ciltlere uzman bakım sunan tonik yağsız formülü ve jel yapısı ile tıkanmış gözenekleri açar ve temizler. %98 bitkisel içeriği ile akne kızarıklıklarını hafifleterek cildi matlaştırır ve pürüzsüzleştirir.  

Sebo Pure Vegetal Akne ve Siyah Noktaları Azaltan, Gözenekleri Sıkılaştıran, Matlaştırıcı Bakım Kremi

Sabah ve akşam, göz çevresi hariç tüm yüze uygulanan bakım kremi sivilce ve siyah noktaları azaltarak cildi kusursuzlaştırır. Sivilcelerin neden olduğu izleri ve cilt kusurlarını giderir ve cilt dokusunu düzeltir. Cildin 8 saat boyunca matlığını korumasını sağlayan bakım kremi hızlı emilen jel dokusu ve doğal içerikleri ile cilde uzman bakım sağlar.



Sebo Pure Vegetal Gözenekleri Derinlemesine Arındıran Siyah Nokta Karşıtı Kömür Maske

Siyah noktaları temizlerken akne kızarıklarını gidermek için hızlı çözüm sunar. Akne problemi yaşayan ciltlere zararlı kimyasal bileşenlerden arınmış doğal cilt bakımı sunar. %98’den fazla bitkisel içeriğe sahiptir. Kremsi dokusuyla, cildi derinlemesine temizler, matlaştırır, akne ve siyah nokta görünümünü azaltır.  Cildinizin nefes almasını sağlar. Paraben, Mineral Yağ, Silikon ve Renklendirici içermeyen içeriği ile cilde saygılıdır. 

 
Sebo Vegetal ve Sebo Pure Vegetal Serileri 26 Ekim – 25 Kasım tarihleri arasında indirimli fiyatları ile Yves Rocher mağazalarında, Yves Rocher mobil uygulamasında ve  www.yvesrocher.com.tr’de satışta!
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI