Ana SayfaSağlıkGünlük adım sayınızı artırmanızı sağlayacak 9 ipucu

Günlük adım sayınızı artırmanızı sağlayacak 9 ipucu

Günlük hayatın koşturması içinde sağlığınız için çok önemli olan yürüyüşleri gerçekleştirmek ve hedeflediğiniz adım sayısına ulaşmak için gerekli zamanı yaratamıyorsanız sizin için bazı önerilerimiz var.
1. Etrafından dolaşın. Evden çıktığınızda kestirmeden ana yola çıkmak yerine yaşadığınız bloğun etrafında bir kez turlayın. Bunu akşam eve girerken yapmayı da ihmal etmeyin.
2. Kahvenizi başka yerden alın. Sabah kahvenizi ofis mutfağınızdan almaktansa birkaç sokak yürüyün ve kendinize bir kahveci edinin.
3. Arkadaşlarınızla yarışın.  Bazı fitness uygulamaları sizin performansınızı ölçtüğü gibi arkadaşlarınızla veya aile bireylerinizle karşılaştırma yapmanızı sağlıyor.
4. Taksi çağırmayın. Ayakkabılarınız rahat mı? Trafiğe takılmak yerine gideceğiniz yere yürüyün.
5. Sosyal aktivite haline getirin. Hafta sonu planlarınıza yürüyüşe çıkmayı dahil edin. Biraz temiz hava ve güneş ışığı herkese iyi gelecektir.
6. Merdivenleri kullanın. Unutmayın, her hareketin size olumlu bir geri dönüşü olacaktır.
7. Saat başı ayağa kalkın. Her saat başı ayağa kalkın. Belki fazladan bir bardak su içebilir, mail atmak yerine iş arkadaşınızın yanına gitmeyi tercih edebilirsiniz.
8. Daha uzağa park edin. İşe otomobille mi gidiyorsunuz? Daha geriye park edin. Eğer toplu taşıma kullanıyorsanız birkaç durak önce veya sonra inin.
9. Koşu bandında yürüyün. Eğer spor salonuna gidecek zamana sahipseniz kardiyo aletlerinde aceleci olmayın ve koşu bandında daha fazla vakit geçirin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI