Ana SayfaMagazinYou'nun Yıldızı Penn Badgley ve Eşi Domino Kirke İlk Çocuklarını Bekliyor

You’nun Yıldızı Penn Badgley ve Eşi Domino Kirke İlk Çocuklarını Bekliyor

33 yaşındaki Penn Badgley 2017 yılından beri müzisyen Domino Kirke ile evli. Çiftten sevindirici bir haber geldi. Bir bebek bekleyen çift heyecanlarını Instagram hesaplarından paylaştı.

Domino Kirke’ün 10 yaşında bir oğlu var. Anneliği ikinci kez deneyimleyecek olan Kirke Instagram hesabında şunları söyledi: “Bebek yolda! Arka arkaya iki kez düşük yaşadıktan sonra yeni bir bebeğe hazırdık. Bedenime güvenmeyi bıraktım ve yaptıklarımı kabul etmeye başladım. 25 yaşında hamileyken hiçbir şey bilmiyordum. Doğumun mucizelerinden habersizdim. Şimdi 10 yıllık ebeveynlik tecrübemle sahip olduğum değerli bilgiler var.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On the road again… pregnancy after loss is whole other thing. After two miscarriages in a row we were ready to call it. I stopped trusting my body and started to accept the fact that I was done. As a birth attendant, I’ve seen and heard it all. It takes everything I’ve got to detach lovingly from the losses I’ve been present for and be in my own experience. When I was pregnant at 25, I knew nothing. I had no community. I dove in blissfully unaware about birth and its mysteries. Now, with 10 years worth of experience to pull from, I treasure my birth community and the knowledge I have. You’re already teaching us how to stay in the day in a way we’ve never had to, little one. Thank you.

Domino Kirke-Badgley (@domino_kirke)’in paylaştığı bir gönderi ()

En son You dizisinde 2. sezonda Penn Badgley’i yani Joe’yu baba olmaya hazırlanırken bırakmıştık. Badgley kendi aile hayatında da aynı heyecanı deneyimlemeye hazırlanıyor! Bu yetenekli ve havalı çiftin iyi birer ebeveyn olacağı kesin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI