Ana SayfaYaşamYOTEL Komyuniti Restaurant Lezzet Festivalinde Misafirlerini Ağırlıyor

YOTEL Komyuniti Restaurant Lezzet Festivalinde Misafirlerini Ağırlıyor

Tüm dünyadaki YOTEL otellerinde düzenlenen ve Ekim ayı sonunda kadar devam eden lezzet festivali YOFest’21 kapsamında, Komyuniti Restaurant’ta Şef İskender Kara tarafından hazırlanan festivale özel menülerde, ev yapımı Maraş dondurmasından, kokteyl ve limonataya, bira, şarap peynir ve viski haftasına kadar pek çok yerel ve global lezzet konuklara sunuluyor. 

 

Uluslararası otel zinciri YOTEL’in İstanbul Havalimanı gidiş katında yer alan ve konforlu, şık ortamı, Türk ve dünya gastronomisinin en iyi örneklerini sunan mutfağıyla hizmet veren YOTEL Komyuniti Restaurant, havayolu ve uçuş sınıfı gözetmeksizin tüm havalimanı misafirlerine keyifli bir yeme, içme ve sosyalleşme alanı sunuyor. Şef İskender Kara tarafından hazırlanan menülerle misafirlerini ağırlayan YOTEL Komyuniti’de haftanın her günü ve saatinde keyifli vakit geçirmek, restoran ve barından servis almak mümkün.

 

Komyuniti Restaurant & Bar’da özel tarifli alkollü ve alkolsüz içecek seçeneklerinin yanı sıra seyahat eden kişilerin ihtiyaçları ve jetlag ihtimalleri gözetilerek özenle tasarlanan ve hazırlanan menüler günün her saati her damak tadına uyacak alternatifler sunuluyor.

 

Zengin açık büfe kahvaltı, mevsimin taze sebze ve meyvelerinin kullanıldığı menüler, sindirimi kolay ürünler, sağlıklı, lezzetli taze içeriklerden oluşan rafine füzyon bir mutfaktan seçkiler sunuluyor. Kremalı porçini mantarlı fettuccine, tempura karides, kinoalı vegan salatalar, taze enginar püresinden muhammaraya geniş meze alternatifleri seçeneklerden sadece birkaçı…

 

YOFest’21 Takvimi

09-22 Ağustos 2021 / Ev Yapımı Maraş Dondurma Haftası

23 Ağustos – 05 Eylül 2021 / Kokteyller ve Limonata Haftası

06-19 Eylül 2021 / Bira Keyfi Haftası

20 Eylül – 03 Ekim 2021 / Şarap ve Peynir Haftası

04-10 Ekim 2021 / Mantar Haftası 

11-24 Ekim 2021 / Viski Tadım Haftası

25-31 Ekim 2021 /Cadılar Bayramı Haftası

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI