Ana SayfaAnne ve ÇocukYılın En Heyecanlı Çocuk Aktivitesi Başlıyor

Yılın En Heyecanlı Çocuk Aktivitesi Başlıyor

Her çocuk dünyaya geldiği andan itibaren saf ama bir o kadar bağımsız, durdurulamaz ve yaramazlıklarına rağmen mükemmel çocuklardır. Eğer siz de çocuğunuzun şaşırtıcı şekilde cesur, meraklı, kendinden emin, mutlu, istekli, komik, sevecen, enerjik, gururlu, açık sözlü, düşünceli, dürüst, zeki ve cool olduğunun farkındaysanız onları Gap vitrinlerinde ve InStyle sayfalarında görmek ister misiniz?

Her yıl yoğun ilgi gören Gap Kids Casting Call, bu yıl Gap Türkiye ve InStyle iş birliği ile çocuklar ve aileler için yılın en heyecanlı ve en eğlenceli aktivitesi olmaya devam ediyor. 

0-12 yaş arası çocukların katılımına açık olan Gap Kids Casting Call 2016’e katılmak oldukça kolay. Başvuru için 8 – 31 Ağustos tarihleri arasında  Gap Turkiye Facebook sayfasını beğenerek, sayfa altında oluşturulan Gap Kids Casting Call 2016 isimli uygulamaya çocuğunuzun fotoğraflarını yüklemeniz ve gerekli bilgileri doldurmanız yeterli.

Başvuru süresi tamamlandıktan sonra, Gap ve moda konusunda uzman InStyle Türkiye yetkililerinden oluşan jüri, her kategoride en çok beğeni alan başvurular arasından eleme yaparak, her kategoriden en fazla 30, toplamda 240 finalist belirleyecek. Finalistlerimiz 9 Eylül itibariyle Gap Türkiye Facebook sayfası altında bulunan uygulamadan halk oylamasına sunulacak. 26 Eylül’de son bulacak halk oylamasının sonuçları 30 Eylül’de Gap Türkiye sosyal medya hesaplarından duyurulacak. InStyle jürisinin seçeceği stil sahibi minikler InStyle Kasım sayısında ünlü moda fotoğrafçısı Tamer Yılmaz’ın gerçekleştireceği moda çekiminde ve Ekim ayında belirli Gap vitrinlerinde yer alma şansı yakalayacak. Gerçekleştirilecek moda çekiminde çocukları sürprizler bekliyor olacak.

Kategoriler :
1.    0-4 Baby Boy
2.    0-4 Baby Girl
3.    5-12 Kids Boy
4.    5-12 Kids Girl

Gap Kids Casting Call ile Gap ve InStyle ayrıca En Sevimli Kardeşler / İkizler, En İyi Saç, En Güzel Gülüş ve InStyle’ın Seçimi En Stil Sahibi Minik kategorilerinde de çocukları sevindirecek. 

* Herhangi bir katılım ücreti bulunmamaktadır. 
Başvurular 8-31 Ağustos 2016 arasında alınacaktır.
Kurallar ve süreç ile ilgili detaylı bilgi için buraya tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI