Ana SayfaYaşamYılbaşı Alışverişi İlk Kez Havaalanında

Yılbaşı Alışverişi İlk Kez Havaalanında

Bliss event&pr, her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Yılbaşı Alışveriş Festivali”nde bu kez bir ilke imza atıyor.

TAV Passport Ana Sponsorluğunda Çiçek tasarımının öncü markası Sun Floral School tarafından dekore edilecek Yılbaşı Alışveriş Sokağı, alanında isim yapmış elliye yakın seçkin markanın standlarına yer vererek, havalimanı personeli, yolcuları ve davetlilerine eşsiz bir imkan sunacak. Katılımcılar ve davetliler, seçkin markalardan yüzde 50’ye varan indirimler, hediye kuponları ve eğlenceli aktivitelerle dolu günler geçirme imkanı yakalayacak. Festival mekanının Lounge alanı ise MUDO Concept tarafından tasarlanacak.

Ünlü diyetisyen Selahattin Dönmez’den ‘Iyi Yaşam için Iyi Beslenmenin Sırları’ NEFES  akademisinden Nevşah Karamehmet Fidan’dan ‘Nefesin Psikolojisi’ , Dr. Leyla Arvas’dan ‘Estetikte Yeni Yaklaşımlar’ söyleşilerinin yanı sıra yazar M.Kemal Ulusu, yazar Ayse Balıbey,  şair-yazar Nalan Güven de imza günleriyle etkinlik kapsamında ziyaretçilerle buluşacak.
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Concourse katında 1350 metrekarelik alana kurulacak olan festival, 20 Aralık Çarşamba günü BTA ikram hizmetlerinin leziz sunumlarıyla kapılarını ziyaretçilere açacak. 20-23 Aralık 2017 tarihleri arasında 4 gün boyunca devam edecek alışveriş festivalinde birbirinden seçkin markalar, DJ performansları ve sürpriz aktiviteler, iş, sanat ve cemiyet hayatının davetlileriyle buluşacak. Katılımcılar,
aralarında Ramsey, Style Fashion (Marka Holding), Chilia, TeaElife by Elif Gönlüm, Quartz Clinique , Toys e Toys, Chance by Emel Yıldırım, Glamm Co.by Idil Fırat, Hann Karaköy, Fiolas, Linens , Vestel in bulunduğu ünlü marka ve tasarımcılardan eşsiz bir moda seçkisine ulaşma imkanı yakalayacak.

BLISS EVENT&PR, Atatürk Havalimanı’nda 20-23 Aralık 2017 tarihleri arasında kuracağı “Yeni Yıl Alışveriş Sokağı” ile, özgün, çağdaş koleksiyonların, ve aksesuarların sergileneceği eşsiz bir alışveriş ortamı hazırlayacak. Festival, 74havayolu şirketinin personeli, günlük sirkülasyonu 15.000 olan terminal çalışanı ve davetlilerimize,  kendilerine ve sevdiklerine  hediye alabilecekleri her çeşit ürün yelpazesi ile buluşma firsatı sunacak.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI