Ana SayfaMücevherYeşim Kale'den Monet’nin Renkleri Koleksiyonu

Yeşim Kale’den Monet’nin Renkleri Koleksiyonu

“Monet’nin Renkleri” adlı koleksiyonuyla, SS 2020 sezonuna giriş yapan Yeşim Kale markası; Monet tablolarındaki gün batımlarının gold ve turuncu rengine, gökyüzündeki mavi tonlarına, Monet bahçesinin  çiçeklerindeki pembeden lila ve eflatuna, bitkilerin yeşil tonlarına ve gölgelerdeki siyaha, baharın habercisi rengarenk kelebeklere atıfta bulunurcasına bir koleksiyon hazırladı.
 
Non nikel pirinç ve bronz üzeri rodaj kaplamalı ürünlerini, renkli kristaller, zirkon, renkli iplerden püsküller ile harmanlayan marka, bunun yanısıra imzası haline gelen  sembol tasarımlarını da bu seriye ekledi. Tüm tasarım modellerinden  sadece beş parça üreten marka, her koleksiyonunda yeni ve orijinal tasarımlara yer veriyor.
 
Yeşim Kale Art Jewelry markası, sanattan ilham alarak yeni tasarımlar yapmaya doymuyor. Tasarım aşkıyla, ilham veren modelleriyle, gece ve gündüz takılabilecek, kıyafetlerinizin şıklığını artıracak, gün boyu ağırlık vermeden üzerinizde yokmuş kadar hafif tasarımlarıyla aynaya baktığınızda büyük bir özgüven veren eşsiz modeller sunuyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI