Ana SayfaYaşamYeni Yılda Yenilenmek İçin 6 Öneri

Yeni Yılda Yenilenmek İçin 6 Öneri

Yeni Düşünce Kalıplarını Kullanın
Bazı düşünce kalıpları bizleri mutsuz eder. Olumsuz düşünce ve duygular ruhumuz kadar bedenimizi de kötü etkiler. Negatif düşüncelerimiz onlardan kaçmaya çalıştıkça daha sık hatırlanır hâle gelir ve en sonunda tüm benliğimizi sarar. Tüm bunlardan arınmak için negatif düşündüğünüz anların farkına varmanız oldukça önemlidir.
                                                   
Sizi mutsuz eden düşüncelerin üzerine olumlu düşünceler yazmalı ve tekrarlayarak kaydetmelisiniz. Kendiniz ve ruhsal gelişiminiz için atabileceğiniz en önemli adımlardan biri de bu olabilir. Eski ve olumsuz düşünce kalıplarından vazgeçin ve yeni düşünce kalıplarını kullanmaya başlayın.
 
Sizi Mutlu Edecek Yeni Şeyler Öğrenin
Ne kadar çok şey bilirseniz farkındalığınız da bir o kadar artar. Yeni şeyler öğrenme merakınızı canlandırın. Bunun için yeni yemek pişirme yöntemlerini öğrenebilir, fotoğraf kursuna gidebilir veya yoga eğitimi alabilirsiniz.
 
 
Sizi Motive Edecek İnsanlarla Zaman Geçirin
Etrafımızdaki negatif insanlardan etkilenmemek bazen çok zor olabilir. Mümkün olduğunca hayata pozitif bakan insanlarla vakit geçirin. Negatif düşünce güçlüdür ve bulaşıcıdır. Arkadaş çevrenizi pozitif düşünen, neşeli ve keyifli hobileri olan kişilerden oluşturmaya özen gösterin.
 
İhtiyaçlarınızın Farkına Varın
Kendinize en çok neye ihtiyacınız olduğunu sorun. Bedeninize ve zihninize kulak verin. Belki bedeniniz egzersiz yapmanız gerektiğini söyleyecek ya da zihniniz bu yıl sabırlı olmayı öğrenmenizi isteyecek. Her ne cevap gelirse gelsin, ilk adımı atma konusunda kararlı olun.
 
Güçlü Tarafınızı Ön Plana Çıkarın
Güçlü taraflarınızı bulun ve onlara odaklanın. Mesela bu bir yeteneğiniz olabilir. Çocukluğunuzdan beri en çok neyi yapmayı sevdiğinizi düşünebilirsiniz. Örneğin, resim yapmaktan hoşlandığınızı ve çevrenizden övgüler aldığınızı hatırlıyorsanız, bu alana da yönelebilirsiniz. Yeter ki kendinizi ve yeteneklerinizi keşfedin.
 
Mucizelere İnanın ve Hayal Kurmaktan Vazgeçmeyin
Büyük şeyler başarmak istiyorsak, büyük hayaller kurabiliriz. Hayal kurmak; göremediğimiz, dokunamadığımız ama istediğimiz gibi yaratabileceğimiz bir dünyayı düşlemektir. Aslında hayaller, yapmak istediklerimizin taslağıdır ve gerçekleşmeleri için ilk adımıdır. Hayal kurmak aynı zamanda gerçeklik yaratır. Hayal kurmak dünyayı değiştirebilir ve tam da istediğimiz gibi bir dünya yaratabiliriz.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI